1 mei 2021, Nieuwsfiets.nu

ROSMALEN – Freebike is een samenwerking aangegaan met e-Fietser.nl, een innovatief e-bike platform dat consumenten op een vernieuwende wijze informeert en engageert.

e-Fietser.nl is een contentplatform dat consumenten op informeert over de mogelijkheden van e-biken. Het platform, onderdeel van onderdeel van Flitz Media BV, wil gebruikers informeren, inspireren, adviseren en vermaken door middel van blogs, vlogs, nieuws, routes, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Verder biedt het tools, winacties en beantwoordt het vragen rondom e-bikes, met als doel e-biken verder te promoten en het gebruik te stimuleren.
Naast redactionele content wil e-Fietser.nl geïnteresseerde bezoekers direct in contact brengen met aanbieders uit verschillende industrieën, die zich begeven op het terrein van e-biken. E-fietser.nl wil vervolgens de e-bike industrie bij het platform betrekken omdat het delen van kennis leidt tot een beter geïnformeerde consument, veiligere fietsomstandigheden.

Alle Freebike dealers op Fietsenwinkelpagina

Freebike onderschrijft de doelstellingen van e-Fietser.nl en is daarom een samenwerking met het platform aangegaan. Alle Freebike dealers staan op de Fietsenwinkelpagina vermeld en een tiental heeft zich inmiddels als Premium e-Fietser winkel aangemeld waardoor ze nog beter vindbaar zijn voor de consument die op zoek is naar de echte ebike-specialist.

WWW.FREEBIKE.NL

WWW.E-FIETSER.NL