Ben jij eigenaar van een fietswinkel? Dan weet je als geen ander dat e-bikes de toekomst zijn! Ze zijn niet meer weg te denken. Overal waar we komen en kijken zien we reclames, billboards, folders, social media berichten; alles gericht op het ‘nieuwe’ fietsen.

Jong en oud op e-bikes. Waar voorheen de e-bike nog een wat oubollig imago had, is dit nu zeker niet meer het geval. De e-bike is hip, trendy en een musthave voor zowel de genietende pensionado als de drukke dertiger. Jonge moeders met elektrische bakfietsen, ze zijn onderdeel van het huidige straatbeeld. Schoolgaande jeugd kiezen ook steeds vaker voor de elektrische fiets. En waarom ook niet? Het is een ideale en veilige manier om jezelf voort te bewegen. Een vervoersmiddel wat onderhevig is aan moordende concurrentie, de nieuwste technieken en slimme financieringsmogelijkheden. E-bike is on!

Als dealer kun en wil je niet achterblijven als het gaat om deze fietstrend. Het bedienen van de (consumenten)markt is voornaam. En dan moet je meegaan met de trends.

Freebike lanceert een nieuw, uniek e-bike concept. Wat dit concept zo uniek maakt is dat zij het anders doen dan vele van hun concullega’s. Geen minimale afnames voor dealers of de risico’s van voorraadbeheer, niks van dat alles. Het gaat om rechtstreekse verkoop van e-bikes door de consument zelf samengesteld middels een unieke configurator. Deze configurator staat als een eyecatcher in de winkel en middels deze zuil kan de consument zijn of haar e-bike volledig naar eigen wens samenstellen. Bruine handvatten en een groen frame? U vraagt, wij draaien!

Voorop staat uiteraard de kwaliteit van de e-bikes van Freebike, maar uiteraard is er een zeer mooie kans weggelegd voor de dealers, oftewel de winkeleigenaars. Zij hoeven niet langer grote voorraden aan te houden en maar te hopen dat ze deze voorraad ook daadwerkelijk slijten. Nee, ze hoeven geen enkele voorinvestering te doen. Dit is de manier waarop Freebike de dominante merken in de markt laat zien hoe het ook kan - hoe het anders kan - met een win-win situatie tot gevolg voor zowel dealer als consument.

Grote namen, met bekende gezichten, proberen de markt van e-bikes te veroveren en slagen hier zeker niet onverdienstelijk in. Echter ruiken ze bij Freebike kansen. Kansen om de markt én de dealer nog beter te bedienen. Tegenwoordig kun je álles custom made krijgen. Een hamburger mét kaas, zonder augurk, slechts twee schijfjes tomaat en een druppel mosterd? Niks is meer te gek tegenwoordig. De consument bepaalt, niet de fabrikant.

Freebike omarmt het nieuwe fietsen en heeft mooie toekomstplannen om heel fietsend Nederland aan een e-bike te helpen! Kom naar jouw dichtstbijzijnde dealer en maak een proefrit op één van onze e-bikes.

 

Sportieve groet,

 

Team Freebike