E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen je e-bike in huis

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 4 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

E-bike van Freebike

Zoek jij een e-bike en wil jij absolute keuzevrijheid? Of het nu gaat woon- werkverkeer, school of gewoon een lekkere fietstocht: met een krachtige, snelle en betrouwbare e-bike van Freebike is het ultiem genieten!

Je eigen e-bike op maat

Bij Freebike weten wij als geen ander dat het bij het uitzoeken van een fiets belangrijk is dat alles klopt, en dit is waarom we het samenstellen van een fiets helemaal in jóuw handen leggen. Zelf je fiets samenstellen? Met de Freebike Configurator is het mogelijk om je eigen unieke A-merk e-bike helemaal naar wens samen te stellen! Dit doe je door zelf keuzes te maken als het gaat om framekleur, accutype, soort handvaten, zadeltype en bandsoort zodat je helemaal naar eigen wens een unieke e-bike samen stelt!

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Elektrische fiets kopen: volledig op maat!

Nadat je je eigen fiets ontworpen hebt wordt het ontwerp samengesteld en in elkaar gezet waarna de e-bike een uitgebreide testprocedure ondergaat. Freebike is één van de weinige fabrikanten waarbij iedere e-bike uitgebreid getest wordt,en we doen dit om er zeker van te zijn dat iedere Freebike voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Dit resulteert in een hoogwaardig afgewerkte e-bike met veel oog voor veiligheid.

Eigenschappen van een krachtige e-bike

Bij Freebike weten wij als geen ander dat het bij het uitzoeken van een fiets belangrijk is dat alles klopt, en dit is waarom we het samenstellen van een fiets helemaal in jóuw handen leggen. Zelf je fiets samenstellen? Met de Freebike Configurator is het mogelijk om je eigen unieke A-merk e-bike helemaal naar wens samen te stellen! Dit doe je door zelf keuzes te maken als het gaat om framekleur, soort handvaten, zadeltype en bandsoort zodat je helemaal naar eigen wens een unieke e-bike samen stelt!

Zelf een van onze modellen uitproberen? Vraag een proefrit aan!