• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Fiets met trapondersteuning van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets met trapondersteuning in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Fiets met trapondersteuning

Ben jij op zoek naar een fiets met trapondersteuning, dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Wij bieden een grote diversiteit aan elektrische fietsen, waardoor je bij ons altijd de juiste fiets vindt voor jou. Bovendien bieden wij de unieke mogelijkheid om jouw e-bike met trapondersteuning volledig te personaliseren, zo kun jij op een fiets van Freebike dus fietsen in stijl.

Stel jouw fiets met trapondersteuning samen

In de online configurator op onze website, kun je zelf jouw eigen e-bike met trapondersteuning naar wens samenstellen. Zo kun je natuurlijk het model, de uitvoering, kleur en maat van de fiets selecteren, maar daarna gaan wij verder. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook zelf kiezen wat voor accu je wilt voor jouw elektrische fiets. Zo kun je jouw fiets technisch gezien helemaal afstemmen op jouw behoeften. Daarnaast kun je ook de stijl van jouw fiets zelf bepalen. Zo kies je onder andere voor trendy handvatten naar keus en is ook de kleur van de snelbinders van jouw fiets af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Grote keuze aan e-bikes met trapondersteuning

Doordat je bij Freebike zelf je eigen elektrische fiets kunt samenstellen, bieden wij een zeer grote variatie in het soort e-bikes die we aanbieden. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een fiets met trapondersteuning, maar vind je ook andere hippe elektrische fietsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde elektrische mamafiets of een e-bike met middenmotor. Het maakt werkelijk waar niet uit wat voor fiets je zoekt, bij Freebike creëer jij de fiets die volledig voldoet aan jouw persoonlijke behoeften.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Bestelling van jouw elektrische fiets

Wanneer je in onze online configurator jouw persoonlijke e-bike met trapondersteuning hebt gecreëerd en helemaal tevreden bent, dan kun je direct je bestelling plaatsen. Als je vervolgens jouw bestelling definitief maakt, kun je daarbij gelijk een Freebike dealer naar keuze selecteren voor de levering van jouw gepersonaliseerde elektrische fiets. Onze dealers zitten verspreid door het hele land, hierdoor kun je altijd een e-bike winkel bij jou in de buurt vinden die dealer is van Freebike fietsen. Vervolgens wordt jouw unieke fiets binnen 3-5 werkdagen geleverd. Wanneer niet alle onderdelen van jouw e-bike creatie met trapondersteuning op voorraad aanwezig zijn, zal de levering langer duren. Als dit het geval is wordt dit overigens vooraf in onze online configurator weergegeven. Zo weet je bij Freebike altijd waar je aan toe bent.

Hoge kwaliteit van jouw e-bike

Een goede kwaliteit van jouw elektrische fiets is natuurlijk van groot belang. Je wilt immers zo lang mogelijk genieten van onbezorgd fietsplezier. Daarom stellen wij bij Freebike zeer hoge kwaliteitseisen aan onze e-bikes met trapondersteuning. Zo kopen we uitsluitend de meest duurzame fietsonderdelen in, die hun goede kwaliteit inmiddels bewezen hebben. Daarnaast onderwerpen wij iedere elektrische fiets aan een test voordat wij deze verzenden. Zo controleren wij alle belangrijke onderdelen van de fiets en zorgen wij ervoor dat deze volledig aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo weten wij zeker dat alle e-bikes met trapondersteuning die wij leveren in topconditie zijn en heb jij gegarandeerd jarenlang fietsplezier van jouw gepersonaliseerde elektrische fiets.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!