• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Waar koop je een Freebike

Ondekt waar je een Freebike koopt?

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Waar kun je een elektrische fiets kopen?

Je bent op zoek naar een e-bike, maar waar kun je eigenlijk het beste een elektrische fiets kopen? Het antwoord is simpel, dat doe je bij Freebike. Wij zijn hét Nederlandse A-merk zijn voor een elektrische fiets. Bij ons koop je een e-bike die kwalitatief hoogwaardig is, waar een goede garantie op zit en die je volledig naar wens kunt samenstellen. Dat is dan ook de reden dat je de beste e-bike bij Freebike kunt vinden.

Freebike is het antwoord op: waar kun je een elektrische fiets kopen?

De kwaliteit van de e-bikes van Freebike is niet te vergelijken met andere elektrische fietsen. De kwaliteit van onze fietsen is zo hoog doordat wij veel zorg en aandacht besteden aan het inkoopproces van de fietsonderdelen waar wij mee werken. Zo maken wij onder andere gebruik van de meest stevige fietsframes. Daarbij zijn de Samsung accu’s die je bij ons kunt selecteren extreem duurzaam. Naast dat wij uitsluitend gebruik maken van materialen die van hoge kwaliteit zijn, ondergaat een elektrische fiets altijd eerst een test voordat wij deze verzenden. Zo controleren wij de fiets nog eens extra aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen. Dat is dan ook de reden dat je bij Freebike verzekerd bent van een e-bike van topkwaliteit.

Goede garantie

Bij Freebike zijn wij overtuigd van de goede kwaliteit van onze fietsen, daarom bieden wij jou een aantrekkelijke garantie op jouw fiets. Zo ontvang je van ons maar liefst 5 jaar garantie op het frame en bieden wij 4 jaar garantie op de motor, accu en alle bewegende onderdelen. Met een elektrische fiets van Freebike weet je dus zeker dat je jarenlang van jouw e-bike kunt genieten. Wij zijn dan ook niet voor niets het antwoord op de vraag: waar kun je het beste een elektrische fiets kopen?

Creëer jouw gepersonaliseerde e-bike

Behalve dat je bij Freebike verzekerd bent dat je een fiets van topkwaliteit koopt, kun je bij ons ook nog eens jouw eigen e-bike helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. In onze online configurator kun je jouw fiets volledig personaliseren aan de hand van jouw wensen. Zo kun je jouw e-bike laten voorzien van unieke handvatten, kun je een specifiek zadel laten monteren en bepaal je zelf de kleur van jouw snelbinders. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw elektrische fiets op technisch vlak te optimaliseren. Zo kun je onder andere een accu naar keuze nemen voor jouw e-bike. Zo zorgt Freebike ervoor dat jij een fiets bestelt die aan al jouw eisen en wensen voldoet.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Wat kost een e-bike?

Wanneer je een elektrische fiets wilt kopen, is de prijs natuurlijk ook van belang. Bij Freebike hebben wij als doel om kwalitatieve elektrische fietsen te leveren voor een betaalbare prijs. Dit doen wij onder andere door slim onze fietsonderdelen in te kopen, waardoor we regelmatig een e-bike in de aanbieding hebben. In onze configurator worden de prijzen van onze e-bikes overigens helder weergegeven en zie je direct wat de prijs normaal gesproken is. Het maakt dus niet uitwat voor e-bike je wilt kopen, bij Freebike ben je verzekerd van de beste deal.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!