• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

Genoeg informatie verzameld?

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

E-bike info

Overweeg jij om een elektrische fiets aan te schaffen, maar wil je eerst meer e-bike info voordat je daadwerkelijk tot aankoop overgaat? Neem dan gerust contact op met Freebike. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie over onze elektrische fietsen en de mogelijkheden die wij bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de aanschaf van een elektrische fiets en de voordelen die deze biedt.

E-bike info bij jouw Freebike dealer

Freebike heeft dealers door het hele land, hierdoor zit er altijd een Freebike verkooppunt bij jou in de buurt. Voordat je jouw e-bike gaat kopen, kun je bij jouw lokale dealer ook terecht voor meer informatie over de elektrische fietsen van Freebike. Via onze website vind je een volledig overzicht van alle dealers uit ons netwerk, waardoor je snel het Freebike verkooppunt vindt dat voor jou het makkelijkst te bereiken is.

Wanneer je een bezoek brengt aan jouw lokale Freebike verkooppunt, dan kun je behalve voor e-bike info, hier ook terecht voor een proefrit. Zo kun je zelf een elektrische fiets van Freebike uitproberen en het grote gebruiksgemak ervaren.

Wanneer je een bezoek brengt aan jouw lokale Freebike verkooppunt, dan kun je behalve voor e-bike info, hier ook terecht voor een proefrit. Zo kun je zelf een elektrische fiets van Freebike uitproberen en het grote gebruiksgemak ervaren.

Jouw unieke e-bike samenstellen

Ben je nadat je alle e-bike info hebt verzameld, overtuigd dat Freebike de beste elektrische fiets voor jou biedt? Stel dan eenvoudig online jouw persoonlijke fiets zelf samen. Bij ons kun je terecht voor een verscheidenheid aan moderne e-bikes. Wij bieden jou dus de mogelijkheid om de beste e-bike voor jou zelf samen te stellen. Via onze online configurator kun je eenvoudig het frame, de kleur en de maat van de fiets selecteren. Daarnaast heb je een keuze uit het zadel, de handvatten, accu en snelbinders van jouw elektrische fiets, zodat je deze volledig kunt personaliseren.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

De levering van jouw e-bike

Wanneer je jouw e-bike in onze online shop hebt besteld, kun je direct de Freebike dealer bij jou in de buurt selecteren waar jouw elektrische fiets geleverd mag worden. Binnen 3-5 werkdagen wordt jouw creatie daar bezorgd en kun je deze direct komen ophalen. De Freebike dealer zal je overigens meteen onderhoudstips geven, je op de hoogte brengen van alle ins- en outs van de e-bike en je kunt hier terecht voor de jaarlijkse servicebeurt van jouw nieuwe fiets.

Kwaliteit e-bike

Met een e-bike van Freebike ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij maken namelijk alleen gebruik van de beste materialen en onderdelen. Dat is dan ook de reden dat Freebike een absoluut A-merk is. Daarbij worden al onze elektrische fietsen aan een strenge test onderworpen, om zo de kwaliteit te beoordelen voordat wij de e-bikes verzenden. Om je daarbij nog eens extra te verzekeren van de hoge kwaliteit van Freebike, bieden wij een jarenlange garantie op onder andere het frame, de accu en de motor.

Jouw e-bike goedkoop verzekerd

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw gepersonaliseerde e-bike. Daarom is het belangrijk dat je bij de aanschaf van een nieuwe e-bike de elektrische fiets laat verzekeren. Onze erkende Freebike dealers kunnen je hierover adviseren. Zo kan je de e-bike laten verzekeren zodat je niet alleen verzekerd bent voor diefstal en schade, maar je krijgt ook nog eens pechhulp onderweg.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

 • Accu elektrische fiets
 • E bike kosten
 • E-bike middenmotor
 • Elektrische fiets middenmotor
 • Prijzen e-bikes
 • Verzekering elektrische fiets
 • Wat kost een E-bike?
 • Wat kost een elektrische fiets?