• Landelijke verkoop- en servicedekking

Lichtgewicht elektrische fiets

Wil je een lichtgewicht elektrische fiets kopen die volledig is afgestemd op jouw wensen? Bij Freebike ben je aan het goede adres! Wij verkopen namelijk e-bikes die je bij ons online volledig kunt personaliseren zodat deze aan alle eisen voldoet die jij hebt voor jouw lichtgewicht elektrische fiets.

Lichtgewicht elektrische fiets van topkwaliteit

Bij Freebike staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Wij willen namelijk dat al onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun lichtgewicht e-bike. Hierom besteden wij veel zorg aan de inkoop van onze fietsonderdelen, dit doen we door alleen met de meest duurzame, lichtgewicht fietsframes en onderdelen te werken. Dat is dan ook de reden dat Freebike het A-merk in is voor een Nederlandse elektrische fiets.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Naast dat wij uitsluitend werken met kwalitatieve fietsmaterialen, doen wij ook nog een extra kwaliteitscheck. Dit betekent dat we iedere lichtgewicht e-bike aan een test onderwerpen voordat we deze verzenden. Zo controleren we of de fiets volledig voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze elektrische fietsen continu.

Personaliseer jouw lichtgewicht elektrische fiets

Op onze website kun je eenvoudig jouw lichtgewicht e-bike samenstellen. Onze online configurator biedt een handige tool om stap voor stap de fiets te creëren die volledig voldoet aan jouw eisen en wensen. Van de keuze van het model van de lichtgewicht fiets tot aan de kleur en van het selecteren van de banden tot aan de snelbinders, jouw elektrische fiets van Freebike maken wij precies zoals jij deze ontwikkelt in de online configurator.

Wat kost een lichtgewicht e-bike?

Wanneer je een lichtgewicht elektrische fiets koopt, wil je natuurlijk ook weten wat de e-bike gaat kosten. Daarom geven wij jou op onze website een helder inzicht in de prijzen van lichtgewicht e-bikes. Zo zie je direct wat een standaarduitvoering van een elektrische fiets kost en wordt er in de online configurator bij iedere keuzemogelijkheid aangegeven of een bepaald onderdeel een meerprijs heeft. Zo geven wij duidelijk antwoord op de vraag: wat kost een elektrische fiets?

Snelle levering van jouw lichtgewicht elektrische fiets

Wanneer jouw Freebike creatie helemaal klaar is, kun je de elektrische fiets eenvoudig online bestellen. Tijdens het voltooien van de bestelling, kun je de Freebike dealer van jouw keuze selecteren waarbij jouw gepersonaliseerde lichtgewicht e-bike zal worden geleverd. Wij beschikken over een landelijk netwerk van dealers, waardoor er altijd eentje bij jou in de buurt zit. Wanneer je jouw bestelling definitief maakt, zal jouw lichtgewicht e-bike al binnen 3-5 werkdagen worden geleverd bij de door jou aangegeven e-bike winkel. Je ontvangt natuurlijk persoonlijk bericht wanneer je jouw elektrische fiets kunt komen ophalen.

Wil je meer weten?

Wanneer je meer informatie wilt over de lichtgewicht elektrische fietsen van Freebike of specifieke vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen al jouw vragen beantwoorden en helpen jou graag verder bij het samenstellen van de lichtgewicht e-bike die het beste bij jouw past. Zo zorgen wij ervoor dat jij voor de volle 100% tevreden bent over de elektrische fiets die je bij Freebike koopt.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!