• Landelijke verkoop- en servicedekking
Prijzen van een Freebike

Binnen 5 werkdagen je Freebike in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Prijzen van e-bikes

Wanneer je overweegt om een elektrische fiets aan te schaffen, wil je natuurlijk weten wat de prijzen van e-bikes zijn. Zoals voor de aankoop van iedere fiets geldt, kunnen de prijzen afhankelijk van jouw persoonlijke wensen behoorlijk variëren. Om je daarom goed inzicht te geven in wat een e-bike gaat kosten, vind je bij Freebike een duidelijk overzicht van de totaalprijs van de verschillende elektrische fiets uitvoeringen die je bij ons kunt kopen.

Prijzen van e-bikes vergelijken

In onze online configurator bieden wij jou de unieke mogelijkheid om jouw eigen elektrische fiets samen te stellen aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Wanneer je bezig bent met het ontwikkelen van de e-bike creatie van jouw keuze, geven wij daarbij steeds een duidelijk overzicht van de prijs. Zo wordt er aangegeven of een bepaald onderdeel een meerprijs heeft. Zo ben je tijdens het proces continu op de hoogte van de prijs en krijg je direct antwoord op de vraag: wat kost een e-bike?

Jouw Freebike leverancier

Als je jouw Freebike creatie helemaal af hebt, kun je deze direct online bestellen. Wanneer je jouw bestelling plaatst, kun je hierbij meteen de Freebike fietsenwinkel selecteren waarbij je wilt dat jouw elektrische fiets geleverd wordt. Wij beschikken over een dealernetwerk van onze e-bike's door heel Nederland, maar ook hebben wij dealers aangesloten in België en Frankrijk, hierdoor zit er dus altijd eentje bij jou in de buurt. Als alle onderdelen van de door jou gecreëerde elektrische fiets bij ons op voorraad aanwezig zijn, verzorgen wij vervolgens de levering binnen 3-5 werkdagen. Zo kun je snel genieten van jouw gepersonaliseerde e-bike.

Wanneer je jouw fiets komt ophalen bij de dealer, geeft deze je bovendien nog extra klantenservice. Zo krijg je tips voor een goed onderhoud van jouw elektrische fiets en neemt de dealer alle functionaliteit van jouw e-bike met je door, zodat je goed op de hoogte bent. Daarnaast is jouw dealer jouw persoonlijke aanspreekpunt voor jouw fiets. Onze dealers zijn e-bike expert en kunnen jou altijd verder helpen wanneer het gaat om jouw gepersonaliseerde elektrische fiets. Bovendien kun je bij de dealer terecht voor een jaarlijkse servicebeurt voor jouw fiets, zo zorgen zij ervoor dat jouw e-bike als een zonnetje blijft lopen.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Vele voordelen van een e-bike

Een elektrische fiets biedt vele voordelen. Zo maakt een fiets met trapondersteuning het mogelijk om lange afstanden met gemak op de fiets af te leggen. Daarnaast is het een welkome aanvulling wanneer je bijvoorbeeld tegen de wind in fiets. Zo is met een e-bike geen enkele fietstocht een probleem meer en kun je volop van het fietsen genieten.

Meer informatie over onze prijzen

Wil jij meer weten over de elektrische fietsen van Freebike en inzicht hebben in de prijzen van onze e-bikes? Kijk dan rustig verder op onze website voor meer informatie. Mocht je na het lezen van onze website nog specifieke vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!