• Landelijke verkoop- en servicedekking

Urban E-bike

Wil jij graag rondrijden op een urban e-bike? Bekijk dan de mogelijkheden van de elektrische fietsen van Freebike. Bij ons kun je namelijk zelf jouw e-bike samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke behoeften en stijl. Daarnaast zijn al onze elektrische fietsen van een zeer hoge kwaliteit, hierdoor ben je met een urbanfiets van Freebike verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Creëer jouw urban e-bike

Freebike is de eerste aanbieder van urban elektrische fietsen in Nederland, die het mogelijk maakt om een e-bike volledig te personaliseren. Het creëren van jouw droomfiets kun je daarbij ook nog eens zeer eenvoudig doen via onze online configurator. Hierin word je op een gebruiksvriendelijke manier stap voor stap door het hele proces van het samenstellen van jouw urban fiets gebracht. Je kunt hiermee eindeloos opties uitproberen totdat je de perfecte urban e-bike hebt gecreëerd. Alle keuzes die je maakt, worden overigens direct gevisualiseerd, zodat jij meteen een goed beeld hebt van hoe jouw elektrische fiets eruit komt te zien.

Wat kost een e-bike

Wanneer je een urban e-bike gaat kopen, speelt natuurlijk ook de vraag: wat kost een elektrische fiets? Freebike geeft je daar graag een duidelijk antwoord op. Daarom geven wij op onze website helder inzicht in de prijzen van onze e-bikes, zodat je een specifieke e-bike goed kan vergelijken met andere modellen. Daarbij kan het ook zijn dat een bepaald onderdeel waarmee jij jouw urban fiets wilt uitrusten, iets duurder is dan de standaard mogelijkheid. Wanneer dit het geval is, dan wordt de meerprijs direct weergegeven op onze website. Zo zorgen wij ervoor dat jij tijdens het samenstellen van jouw e-bike inzicht hebt in de kosten.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij Freebike zeer hoog in het vaandel. Wij willen immers onze naam als e-bike expert graag hooghouden door onze klanten te voorzien van degelijke urban fietsen met een lange levensduur. Daarom werken wij uitsluitend met zeer kwalitatieve fietsonderdelen en wordt een fiets bij ons altijd getest voordat wij deze verzenden. Hierbij controleren wij de fiets aan de hand van onze hoge kwaliteitsstandaard en zorgen wij ervoor dat we zeker weten dat we een urban fiets leveren waar jij jarenlang plezier van zult hebben.

Meer weten over onze e-bikes?

Wil jij graag meer informatie over onze urban elektrische fietsen? Kijk dan rustig verder op onze website. Wij streven ernaar om alle e-bike info zo helder mogelijk te presenteren. Mocht je toch nog vragen hebben of hulp kunnen gebruiken bij het samenstellen van jouw Freebike creatie, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder om tot een elektrische fiets te komen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Heb je liever een persoonlijk aanspreekpunt of wil je een proefrit maken op een urban fiets van Freebiek? Lokaliseer dan via onze website de Freebike dealer bij jou in de buurt. Hier kun je ook terecht voor meer informatie en voor eventuele vragen. Ook kun je het gebruiksgemak van onze urban elektrische fietsen hier zelf testen door een rondje te rijden op een Freebike fiets. Zo kun je jezelf optimaal informeren over onze e-bikes, alvorens je online aan de slag gaat met de ontwikkeling van jouw persoonlijke elektrische fiets.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!