• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen je gekochte e-bike in huis

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

E-bike kopen

Wanneer jij een kwalitatieve en gepersonaliseerde e-bike wilt kopen, dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Wij zijn een A-merk in elektrische fietsen en het eerste e-bike merk in Nederland dat het mogelijk maakt om zelf een fiets samen te stellen, zodat deze volledig voldoet aan jouw wensen. Daarnaast wordt jouw eigen creatie binnen 3-5 werkdagen geleverd bij de dichtstbijzijnde Freebike dealer.

Kwalitatieve e-bike kopen

Bij Freebike kun je terecht voor elektrische fietsen van topkwaliteit. Dit komt omdat wij alleen kwalitatief hoogwaardige frames in ons assortiment hebben opgenomen. Daarnaast maken wij gebruik van A-merk onderdelen, die hun duurzaamheid door de loop der jaren bewezen hebben. Maar bij Freebike gaan we nog verder. Wij testen namelijk iedere e-bike volgens onze hoge standaarden voordat wij overgaan tot verzending. Hierdoor ben je er zeker van dat wanneer je bij ons een elektrische fiets aanschaft, je daar nog jaren plezier van zal hebben.

Jouw e-bike personaliseren

Bij Freebike is het mogelijk om e-bikes in onze online shop of bij de Freebike dealers te bestellen, daarnaast kun je ook nog eens jouw elektrische fiets volledig personaliseren. Via ons online systeem stel je jouw fiets samen precies zoals jij dat wilt. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze in wat voor soort accu er op jouw e-bike geïnstalleerd wordt en kun je ook de accessoires in de gewenste kleur laten monteren. Zo zorg je ervoor dat jouw elektrische fiets volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

Garantie van jouw e-bike

Een e-bike kopen bij Freebike, betekent dat je een kwalitatieve en gepersonaliseerde elektrische fiets koopt. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden jou ook de nodige garantie op jouw e-bike. Zo krijg je maar liefst 5 jaar garantie op het frame van de elektrische fiets. Daarnaast geven wij 2 jaar garantie op de motor, accu en bewegende onderdelen met de mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Met een e-bike van Freebike ben je dus gegarandeerd van jarenlang fietsplezier.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Betalen zoals jij dat wilt

Omdat wij het onze klanten het in alle mogelijke opzichten zo makkelijk mogelijk willen maken, bieden wij ook verschillende betalingsopties aan. Zo kun je na bestelling van jouw e-bike op onze website ervoor kiezen of je online wilt betalen via iDEAL of creditcard. Bestel je jouw elektrische fiets bij een van onze dealers in de winkel, dan is het ook mogelijk om per pin te betalen bij de Freebike dealer wanneer je jouw nieuwe gepersonaliseerde elektrische fiets komt ophalen.

Meer informatie

Wil jij meer e-bike info voordat je overgaat tot de aanschaf van jouw nieuwe elektrische fiets? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt. Bovendien kunnen ze alle mogelijkheden van een elektrische fiets met je bespreken, alsook de voordelen. Wil je liever een persoonlijk aanspreekpunt? Dat kan ook. Via onze website kun je eenvoudig de Freebike dealer bij jou in de buurt lokaliseren. Hier kun je overigens niet alleen terecht voor meer informatie en antwoord op eventuele vragen, maar je kunt hier bovendien ook langsgaan om een proefrit te maken op een e-bike van Freebike

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

  • E-bike kopen via internet
  • Elektrische fiets kopen
  • Elektrische fiets leasen