• Landelijke verkoop- en servicedekking
Nederlandse elektrische fiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen je Nederlandse elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Nederlandse elektrische fiets

Een Nederlandse elektrische fiets koop je bij Freebike. Wij zijn het Nederlandse A-merk in e-bikes, dit betekent dat wij uitsluitend de beste elektrische fiets produceren, welke van topkwaliteit is. Daarnaast bieden we de unieke mogelijkheid om in onze online configurator jouw Nederlandse e-bike zelf samen te stellen aan de hand van jouw wensen en persoonlijke stijl.

Creëer jouw Nederlandse elektrische fiets

Wanneer je een unieke Nederlandse e-bike wilt, dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. In onze online configurator kun je namelijk een elektrische fiets exact zo samenstellen zoals jij dat wilt. Je begint hierbij natuurlijk bij de basis: het model van de fiets. Je kunt bij ons kiezen uit zes modellen, namelijk de Transporter Bronx, Brooklyn, Urban Soho, Harlem, Queens en de Manhattan. Deze modellen bieden wij allen aan in verschillende uitvoeringen, zo kun je de uitvoering kiezen die het beste bij jou past. Vervolgens ga je over tot het selecteren van de kleur en de maat van jouw e-bike. Hierna start het verfijnen van jouw Nederlandse elektrische fiets. Dit doe je door de technische aspecten voor jouw fiets te selecteren zoals de accu. Daarnaast kun je de fiets helemaal personaliseren door deze te laten voorzien van de handvatten, het zadel en de snelbinders van jouw keuze. Bij Freebike bestel je dus een Nederlandse elektrische fiets die exact is zoals jij dat wilt.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Wat kost onze Nederlandse elektrische fiets?

Wanneer je een Nederlandse e-bike gaat kopen, wil je natuurlijk weten wat de e-bike gaat kosten. Dat is dan ook de reden dat wij op onze website de prijzen van e-bikes helder weergeven. Je krijgt in de online configurator direct een helder overzicht van wat de uitvoeringen van de verschillende fietsmodellen kosten. Tijdens het samenstellen van de e-bike is duidelijk zichtbaar welke keuzemogelijkheden extra kosten met zich meebrengen. Zo geeft Freebike antwoord op de vraag:wat kost een e-bike?

Nederlandse elektrische fiets van topkwaliteit

De kwaliteit van jouw e-bike is natuurlijk van groot belang. Bij een elektrische fiets wil je niet alleen kwaliteit in gebruiksgemak, maar ook dat deze is gemaakt van duurzame materialen. Bij Freebike kun je erop reken dat beide kwaliteitsfactoren dik in orde zijn. Zo maken wij alleen gebruik van Samsung accu’s in onze fietsen die bekend staan om hun extra lange levensduur en gebruiksgemak. Daarnaast vind je bij ons uitsluitend de beste fietsframes en maken wij jouw Hollandse elektrische fiets compleet met onderdelen van A-merken. Daarbij onderwerpen wij iedere Nederlandse e-bike aan een test alvorens wij deze verzenden. Zo controleren we of de elektrische fiets voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Om jou daarbij nog extra te verzekeren van de kwaliteit van onze fietsen, geven we je ook nog eens een goede garantie. Zo ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op het frame van de e-bike en 2 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen. Met een elektrische fiets van Freebike ben je dus verzekerd van een Nederlandse fiets van topkwaliteit waar je nog jarenlang fietsplezier van zult hebben.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews