• Landelijke verkoop- en servicedekking
Beste elektrische fiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen de beste elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

De beste elektrische fiets

‘De beste elektrische fiets is een elektrische fiets van Freebike’. Dat is iets wat wij vaak van onze klanten horen en waar wij ook erg trots op zijn. Ons doel is dan ook om onze bestaande klanten gelukkig te houden en nog veel meer mensen kennis te laten maken met de beste elektrische fiets van Nederland: een elektrische fiets van Freebike!

Wat maakt een Freebike de beste e-bike?

Iedereen kan natuurlijk claimen dat hij of zij de beste e-bike heeft, daarom laten wij bij Freebike graag zien wat er nou precies voor zorgt dat een Freebike de beste elektrische fiets is. Alle Freebike e-bikes worden geproduceerd met onderdelen van A-merken, welke in Nederland gemonteerd worden op een hoogwaardig en duurzaam frame. Door de montage dicht bij huis te houden, hebben wij de volledige controle over het montageproces en kunnen wij er dus op toezien dat alle e-bikes voldoen aan de kwaliteitseisen.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

De beste service en onderhoud

De beste elektrische fiets wordt niet alleen bepaald door de fiets zelf, maar ook door passende service en onderhouddoor een gespecialiseerde dealer. In Nederland en België staan meer dan 130 Freebike dealers voor jou klaar om jouw fiets te voorzien van periodiek onderhoud en service op maat. Ook voor vragen en passend advies kan jij terecht bij jouw dichtstbijzijnde Freebike dealer!.

Jouw elektrische fiets op maat gemaakt

Jij vindt pas echt de beste elektrische fiets voor jou wanneer deze aan al jouw wensen en eisen voldoet. Daarom kan jij bij Freebike jouw nieuwe elektrische fiets volledig naar wens samenstellen. Van handvatten tot zadel en van banden tot kleur, bij Freebike stel jij jouw e-bike helemaal zelf samen. Droom jij dus al jaren van jouw perfecte elektrische fiets? Dan stel jij deze gemakkelijk en snel samen op Freebike.nl of bij één van de vele Freebike dealers!

Vind de beste elektrische fiets voor jou!

Bij Freebike bestaat de beste elektrische fiets niet alleen uit de fiets zelf, maar ook uit persoonlijke service en deskundig onderhoud. Wil jij zelf ook de kwaliteit van Freebike ervaren? Maak dan snel een proefrit bij een Freebike dealer bij jou in de buurt of stel jouw nieuwe e-bike zelf online samen, en geniet zo snel mogelijk van de beste elektrische fiets van Nederland!

Zelf je eigen Freebike samenstellen? Ga naar onze configurator!