Beste elektrische fiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen de beste elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 4 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Beste elektrische fiets

De beste elektrische fiets is een Freebike, horen wij regelmatig van Freebike rijders. Ons doel is dan ook een betaalbare elektrische fiets, maar wel van hoge kwaliteit. Door de beste frames te gebruiken met A-merk onderdelen welke in Nederland gemonteerd worden zul jij maximaal fietsplezier ervaren. Dat is wat wij bedoelen met de beste elektrische fiets voor jou!

Elektrische fiets met de beste accu

De elektrische fietsen van Freebike beschikken over Samsung accu’s. Dit zorgt ervoor dat je verder kan fietsen dan met een standaard accu. De Samsung accu staat bekend om de hoge kwaliteit van de accucellen, wat een extra lange levensduur geeft met veel gebruiksgemak.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Stel jouw elektrische fiets zelf samen

Je kunt de elektrische fiets helemaal afstemmen op jouw wensen, zodat jij precies de elektrische fiets krijgt die voor jou het beste is. Bij Freebike bepaal je zelf de kleur van je frame, de handvatten, zadel, banden, snelbinders en heb je keuze uit verschillende Samsung accu’s. Met al deze opties personaliseer je jouw e-bike. Of het nu een heren of damesmodel is, stel jouw fiets samen met de speciale Freebike configurator.

De fietsen van Freebike zijn gebouwd met onderdelen die zijn geselecteerd op kwaliteit enlevensduur. En bij Freebike ondergaat elke elektrische fiets een uitgebreide testprocedure voordatwij de fiets leveren. Dit zorgt ervoor dat elke fiets voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Freebike.

De beste elektrische fiets is makkelijk te onderhouden

Freebike heeft de beste elektrische fietsen van dit moment en zijn makkelijk te onderhouden. Als jij jouw Freebike goed onderhoud blijft je fiets op z’n best. Vergeet ook de jaarlijkse service- en onderhoudsbeurt niet. Jouw Freebike dealer voert dit graag voor jou uit en zal persoonlijke tips geven over het onderhoud van jouw elektrische fiets. Ons doel is dan ook een betaalbare elektrische fiets, maar wel van hoge kwaliteit.

Zelf je eigen Freebike samenstellen? Ga naar onze configurator!