• Landelijke verkoop- en servicedekking

Elektrische transportfiets

Wil jij een elektrische transportfiets die zowel technisch als qua uiterlijk volledig voldoet aan jouw wensen? Stel dan jouw gepersonaliseerde e-bike samen bij Freebike. Wij zijn namelijk de eerste e-bike aanbieder van Nederland, waarbij het mogelijk is om zelf jouw elektrische fiets te creëren zoals jij dat wilt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stel jouw elektrische transportfiets samen

Wanneer je een elektrische transportfiets wilt kopen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk bepaalde voorkeuren voor jouw fiets. Misschien ben je wel op zoek naar een e-bike met middenmoter, of vind je het belangrijk dat het een lichtgewicht elektrische fiets is. Wanneer je een standaard e-bike in de winkel koopt, moet je echter vaak concessies doen waardoor je een fiets koopt die niet volledig aan je wensen voldoet. Daarom biedt Freebike een unieke oplossing. Bij ons kun je namelijk zelf jouw fiets samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kies je bijvoorbeeld zelf de accu en de banden van jouw fiets. Maar ook het uiterlijk van jouw e-bike heb je bij ons zelf in de hand. De kleur van onder andere de handvatten en snelbinders, is volledig aan jou. Hierdoor biedt een Freebike elektrische fiets alle voordelen die jij in een transport e-bike zoekt.

Wat kost een elektrische transportfiets?

Voordat je een elektrische fiets gaat kopen, wil je natuurlijk eerst inzicht hebben in prijzen van transport e-bikes. Dat is dan ook de reden dat op onze website direct helder is wat een e-bike gaat kosten. Wanneer je in onze configurator jouw elektrische transportfiets aan het samenstellen bent, word je steeds goed geïnformeerd over de prijs. Ook wanneer een bepaald onderdeel een meerprijs op de fiets veroorzaakt, wordt dit direct aangegeven. De weergegeven prijzen op onze website zijn overigens inclusief BTW en verzendkosten. Zo heb je dus direct antwoord op de vraag: wat kost een elektrische fiets?

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Hoogstaande service op jouw transportfiets

Bij Freebike staan onze klanten voorop. Daarom bieden wij een hoogstaande service. Deze service begint al bij het samenstellen van jouw transport e-bike. Wij trachten ernaar je op onze website zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Mocht je toch nog vragen hebt of hulp kunnen gebruiken bij het creëren van jouw elektrische fiets, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers geven jou graag de e-bike info die jij nodig hebt.

Naast dat je van ons een goede service kunt verwachten, kun je ook bij de Freebike dealer van jouw keuze terecht wanneer het gaat om jouw elektrische fiets. De dealer informeert jou graag over de verschillende mogelijkheden die je hebt met een Freebike, kan je helpen om een transport e-bike te vergelijken met andere modellen en je kunt hier een proefrit maken op een elektrische fiets van Freebike. Zo kun je jezelf goed informeren over alle mogelijkheden, voordat je online jouw gepersonaliseerde elektrische transportfiets bestelt.

Elektrische transportfiets van hoge kwaliteit

Bij Freebike staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom worden onze fietsen uitsluitend gemaakt van de allerbeste fietsonderdelen. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van de aanschaf van een duurzame fiets waar je jarenlang fietsplezier aan zult beleven.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!