• Stel je eigen fiets samen
  • 5 werkdagen levertijd
  • Top e-bikes tegen een scherpe prijs
Service van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets in huis?

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 5 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Service en onderhoud

Een elektrische fiets heeft regelmatig onderhoud nodig om een lange levensduur te garanderen. Bij de aanschaf van jouw nieuwe Freebike zal de erkende dealer jou natuurlijk al de nodige adviezen meegeven om de levensduur te verlengen, maar uiteindelijk ontkom je niet aan een periodieke onderhoudsbeurt van jouw elektrische fiets. Met een onderhoudsbeurt zorg jij er namelijk niet alleen voor dat jouw fiets langer meegaat, maar kan jij ook veilig en vertrouwd op pad met jouw Freebike!

Onderhoud aan jouw elektrische fiets

Regelmatig onderhoud is belangrijk bij elke fiets, maar misschien nog wel belangrijker bij een elektrische fiets. Accu’s, Motoren en remmen moeten regelmatig nagekeken worden om ervoor te zorgen dat jij veilig op pad kunt. Zorg er daarom ook voor dat jouw e-bike in ieder geval de jaarlijkse service- en onderhoudsbeurten krijgt. Bij deze onderhoudsbeurt wordt jouw e-bike volledig nagekeken door de dealer en worden eventuele beschadigingen direct verholpen.

Lees ook onze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat jouw elektrische fiets goed blijft functioneren!

Reparatie van jouw elektrische fiets

Ook al onderhoud jij jouw elektrische fiets nog zo goed, het kan helaas altijd gebeuren dat jouw elektrische fiets gerepareerd dient te worden of dat er een onderdeel vervangen moet worden. Ook daarvoor kan jij bij jouw Freebike-dealer terecht. Fiets niet door met de schade, maar maak direct een afspraak om verdere problemen te voorkomen.

Garantie op jouw elektrische fiets

Alle elektrische fietsen van Freebike worden uitvoerig getest voordat zij de weg op kunnen. Om onze kwaliteit te garanderen geven wij uitgebreide garantie op onze elektrische fietsen. Zo krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu en motor met de mogelijkheid om dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief.

Fietsverzekering

Wil jij zeker weten dat jij jarenlang zorgeloos van jouw elektrische fiets kunt genieten? Kies dan voor de fietsverzekering van Freebike. Met een verzekering voor jouw elektrische fiets ben jij niet alleen verzekerd tegen schade, maar ook tegen diefstal en pechhulp!

Plan jouw onderhoudsbeurt of reparatie

Voor een service- en onderhoudsbeurt of reparatie aan jouw elektrische fiets kan jij bij jouw Freebike-dealer terecht. Benieuwd waar jij terecht kunt met jouw elektrische fiets? Kijk dan snel voor de dichtstbijzijnde Freebike-dealer bij jou in de buurt!

Zelf een van onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!