• Stel je eigen fiets samen
  • 5 werkdagen levertijd
  • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Elektrische fiets verzekering van een Freebike

Binnen 5 werkdagen je Freebike mét verzekering in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Verzekering elektrische fiets

Een verzekering voor je elektrische fiets kun je afsluiten bij jouw Freebike dealer. Freebike wil haar klanten graag laten fietsen, ongeacht wat er gebeurd.

Diefstal van je elektrische fiets

In Nederland worden jaarlijks meer dan honderdduizend fietsen gestolen. Met elke fiets loop je het risico op diefstal, zo ook met een elektrische fiets van Freebike. Wanneer je jouw elektrische fiets bij Freebike verzekerd, dan geldt dit ook bij diefstal. Je wilt niet de kosten dragen wanneer je elektrische fiets gestolen wordt, daarom leveren wij jou een exact dezelfde elektrische fiets. De nieuwe elektrische fiets wordt zo snel mogelijk geleverd zodat je niet te lang zonder fiets bent.

Schade aan je elektrische fiets

Heeft je fiets schade opgelopen door een aanrijding of een ander voorgeval, dan dekt de verzekering van Freebike de schade aan je elektrische fiets. Wij zorgen ervoor dat je fiets weer zo snel mogelijk vakkundig gerepareerd wordt. Echter, wanneer je zelf schade toebrengt aan je fiets door bijvoorbeeld onvoorzichtig om te gaan met de accu en hem hierdoor beschadigt, dan wordt dit niet door de verzekering van je elektrische fiets gedekt.

De fietsen van Freebike zijn gebouwd met onderdelen die zijn geselecteerd op kwaliteit en levensduur. En bij Freebike ondergaat elke elektrische fiets een uitgebreide testprocedure voordat wij de fiets leveren. Dit zorgt ervoor dat elke fiets voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Freebike.

Pechhulp voor je elektrische fiets

Ben je lekker aan het fietsen en begeeft je elektrische fiets het plotseling? De pechulp wordt in vele gevallen ook gedekt door de verzekering van je elektrische fiets.

Meer weten over de fietsverzekering van Freebike? Lees er meer over!