• Landelijke verkoop- en servicedekking

Hippe elektrische fiets

Bij Freebike kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan hippe elektrische fietsen. Bij ons kun je namelijk jouw e-bike precies zo samenstellen zoals jij dat wilt. Van het model van de fiets tot aan de kleur van de handvatten, jouw fiets is jouw creatie. Daarnaast kun je bij Freebike rekenen op een kwaliteitsfiets waar je nog jarenlang fietsplezier van zult beleven.

Hippe elektrische fietsen bestellen

In onze online configurator kun jij online jouw e-bike creëren en bestellen. Het systeem werkt zeer gebruiksvriendelijk waardoor je eenvoudig alle keuzes voor jouw elektrische fiets selecteert. Bij het samenstellen van jouw hippe fiets, begin je natuurlijk bij de basis. Zo selecteer je eerst het model van de fiets en de uitvoering. Het maakt daarbij niet uit of je op zoek bent naar een hippe elektrische herenfiets of een e-bike voor dames. Vervolgens kies je de kleur van het frame en de gewenste maat van de elektrische fiets. Wanneer je de basis compleet hebt, kun je overgaan tot het fine-tunen van jouw hippe e-bike. Zo kun je zelf de accu, banden, handvatten, snelbinders en het zadel van je elektrische fiets kiezen. Iedere keuze die je maakt wordt duidelijk gevisualiseerd in de online configurator. Je kunt daarbij eindeloos veel mogelijkheden proberen, om uiteindelijk tot de perfecte hippe fiets voor jou te komen.

Hippe elektrische fietsen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van jouw hippe e-bike is natuurlijk van groot belang. Je wilt immers zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw gepersonaliseerde elektrische fiets. Daarom besteedt Freebike veel aandacht aan het selecteren van duurzame fietsonderdelen. Wij maken dan ook alleen gebruik van de beste fietsframes en A-merk onderdelen. Daarnaast ondergaat iedere e-bike een test, alvorens wij overgaan tot verzending. Tijdens deze test wordt de fiets volledig gecontroleerd en gekeken of deze voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Op deze manier weten we zeker dat wij hippe elektrische fietsen leveren van topkwaliteit.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Garantie op jouw hippe e-bike

Omdat het voor ons buiten kijf staat dat jouw hippe en gepersonaliseerde elektrische fiets van Freebike van zeer goede kwaliteit is, geven wij jou een goede garantie op jouw e-bike. Zo ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op het fietsframe en bieden we 4 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen. Wanneer je dus een elektrische fiets van Freebike aanschaft, ben je er zeker van dat jouw hippe fiets als een zonnetje blijft lopen.

Zeer goede service

Je kunt bij Freebike niet alleen jouw elektrische fiets volledig samenstellen zoals jij dat wilt en vertrouwen op een hippe e-bike van zeer goede kwaliteit. Bij ons ontvang je óók nog eens een zeer goede service om het plaatje helemaal compleet te maken. Deze service start voor ons op onze website. Hier voorzien we je van heldere informatie en bieden we een online configurator voor het creëren van jouw hippe e-bike die eenvoudig en overzichtelijk werkt. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen hebben over onze elektrische fietsen, dan staat onze klantenservice natuurlijk ook graag voor je klaar. Wij helpen je snel en professioneel verder en zorgen ervoor dat jij alle e-bike info van ons krijgt die je nodig hebt.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!