• Landelijke verkoop- en servicedekking

Harlem

Freebike Harlem: modern en krachtig

De Freebike Harlem is een ultra moderne elektrische stad- en toerfiets. Deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige Bafang M420 smart cq canbus middenmotor. De accu is volledig geïntegreerd in het frame. Het afleggen van lange afstanden is met elektrische Freebike Harem geen enkel probleem. In het achterwiel zijn 8 versnellingen verwerkt en de hydraulische schijfremmen laten zich uiterst gemakkelijk bedienen. De Freebike Harlem is voorzien van een strak design en heeft een hoog rijcomfort en is verkrijgbaar in twee fantastische kleuren: champagne en antra blue.

Lekker erop uit met toerfiets Harlem

Vind je het ook zo fijn om op een zomerse dag erop uit te gaan met de fiets? De Freebike Harlem is een ideale elektrische toerfiets, maar ook uiterst geschikt als stadsfiets. Dit zie je ook wel terug aan het ontwerp. De Freebike Harlem is modern, sportief en luxe afgewerkt tot in de details. Dat maakt de elektrische fiets ideaal voor toertochten. Ook fiets je met de Harlem zonder al te veel moeite naar je werk. Het zal je dan ook niets verbazen dat deze elektrische fiets garant staat voor optimaal fietsplezier. Dit geldt overigens voor alle elektrische fietsen van Freebike. Met de fantastische rijeigenschappen en hoogwaardige kwaliteit van een Freebike elektrische fiets wordt iedere fietstocht een hele belevenis! Weet jij al waar jij naartoe wilt fietsen met deze sportieve Freebike Harlem?


Betrouwbare stadsfiets voor intensief gebruik

De Freebike Harlem fungeert ook als ideale stadsfiets. Met de duurzame onderdelen van hoogwaardige kwaliteit is het een betrouwbare fiets voor intensief gebruik. Je kunt er met een gerust hart de hele stad doorkruisen en wekelijks je boodschappen ermee halen. De bagagedrager is sterk genoeg om eventueel fietstassen aan op te hangen. Wil je een lage instap? Kies dan voor Freebike Harlem dames. Met een lage instap kun je gemakkelijk met beide voeten op de grond komen. Ideaal voor als je onverwachts heel hard moet remmen. Toch liever een herenframe? Kies dan voor de Freebike Harlem heren. Door het lichtgewicht en sportieve uiterlijk is de Freebike Harlem de elektrische fiets voor de echte fietsliefhebber!


Freebike Harlem testen? Maak een proefrit!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Freebike Harlem? Dat begrijpen wij als geen ander. Maar wij weten ook dat wanneer je een fiets koopt, dat je daar natuurlijk zoveel mogelijk plezier van wilt hebben. Om ervoor te zorgen dat jij de elektrische fiets kiest die bij jou past kun je een proefrit maken. Maak hiervoor een afspraak bij een van onze Freebike dealers bij jou in de buurt! Tijdens een proefrit kun je erachter of jij een goede match bent met de Freebike Harlem elektrische fiets. Onze fietsverkopers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Proefrit maken op de Harlem? Vraag een proefrit aan!