• Landelijke verkoop- en servicedekking
Wij zijn Freebike header

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Wij zijn Freebike

Als gepassioneerde ondernemers en investeerders uit de fietsenwereld gaan samenzitten, dan is dat een basis voor succes! We gaan het anders doen dan de gevestigde orde. In een sterk competitieve- en traditionele markt is er vooral behoefte aan creatieve geesten die het anders doen. Op geheel eigen wijze tegemoet komen aan jouw wensen. En zelfs behoefte creëren. Onder de naam Freebike brengt deze club van kennis, ervaring en passie een nieuw en innovatief merk op het gebied van e-bikes. Een e-bike die je geheel zelf kunt samenstellen met behulp van onze high-end 3D configurator. Verkoop en distributie vinden plaats via een uniek, e-commerce- en logistiek platform. We gebruiken voor onze fietsen een hoogwaardige framekwaliteit en A-merk onderdelen. Service, onderhoud en levering gebeuren via geselecteerde dealers.

Zelf je eigen Freebike helemaal naar wens samenstellen? Ga naar de configurator

Uniek concept

Freebike combineert het online- en offline businessmodel. Via de unieke configurator op Freebike.nl kun je eenvoudig je eigen e-bike samenstellen. Maar ook bij je dealer in de buurt. In de winkels staan onze e-bikes klaar op een prachtig podium voor bezichtiging en natuurlijk een proefrit. De bijbehorende moderne configurator is op een groot scherm te zien. Zo stel je ter plekke je eigen e-bike samen en krijg je direct advies over alle configuratie mogelijkheden en bijpassende modellen. De betaling gaat eenvoudig via onze eigen geïntegreerde webshop. Na je bestelling krijg je je nieuwe gepersonaliseerde Freebike binnen 3-5 werkdagen bij jouw dealer geleverd. Daarnaast geniet je als consument van goede en betrouwbare service- en onderhoud bij de door jou gekozen dealer. Naast de gepersonaliseerde e-bikes voor de consument kan Freebike ook maatwerk leveren voor bedrijven, instellingen en overheid.

Onze productie

Freebike heeft een productiecapaciteit waarmee er 100.000 e-bikes per jaar geproduceerd kunnen worden. Elke e-bike ondergaat een uitgebreide testprocedure. Freebike is daarmee een van de weinige fabrikanten die élke e-bike controleert middels een zeer uitgebreid testprotocol. Deze uitgebreide testprocedure, die we op elke e-bike toepassen, geeft garantie dat de kwaliteit gewaarborgd is. Het resultaat is een hoogwaardig afgewerkte e-bike die zorgt voor een geweldige fietservaring met oog voor veiligheid.

Onze modellen zelf eens uitproberen? Reserveer een proefrit!

Research & Development

Freebike heeft een uitgebreide R&D-afdeling die continue onderzoek doet naar de ultieme rijbeleving. Doordat we zoveel research doen en kennis in huis hebben, kunnen we met regelmaat innovaties brengen. Deze gaan telkens weer gepaard met een hoogwaardige productkwaliteit. De nieuwste technieken en onderdelen worden door onze R&D-afdeling uitvoerig getest en toegepast in de productie van Freebike e-bikes.