• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike online shop van Freebike

Binnen 5 werkdagen je online bestelde e-bike in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

E-bike online shop

Bij Freebike kun je eenvoudig e-bikes bestellen in onze online shop. Of je nu opzoek bent naar een elektrische transportfiets of een elektrische stadsfiets, je kan ze allemaal zelf samen stellen in onze online configurator. Zo weet je zeker dat je een e-bike koopt welke perfect bij je past.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Op onze website vind je de e-bike configurator, waarmee je een elektrische fiets kunt samenstellen die voldoet aan jouw wensen. De online configurator werkt zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig en stap voor stap de e-bike van jouw dromen creëert. Zo maak je allereerst een keuze in het model, hierbij kun je kiezen uit de Urban Soho disk, Transporter Bronx, Brooklyn, Queens, Harlem en het model Manhattan. Uiteraard kun je selecteren of je een e-bike voor dames wilt, of een elektrische herenfiets. Vervolgens kun je de gewenste kleur en maat van de fiets aanvinken. Hierna volgen de keuzes voor het zadel, de handvatten, snelbinders en de accu. Alle opties die je aanklikt worden direct online gevisualiseerd, zodat je meteen een goed beeld hebt over hoe jouw elektrische fiets eruit komt te zien. Daarbij wordt er ook steeds een kostenoverzicht gegeven, zo weet je precies wat jouw e-bike gaat kosten.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Hoge kwaliteit e-bikes

Bij Freebike koop je online uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Dit komt doordat wij alleen duurzame frames in onze collectie hebben en we uitsluitend gebruik maken van A-merk onderdelen. Om je daarnaast nog eens extra zekerheid te geven over de kwaliteit van onze e-bikes, geven wij maar liefst 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu, motor en bewegende delen met de mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je jouw e-bike in onze online shop bestelt, dan bestel je dus duurzame elektrische fietsen van hoge kwaliteit.

De vele voordelen van een e-bike

Ons land beschikt over duizenden kilometers aan fietspad die alle mogelijkheid bieden om de prachtige Nederlandse natuur te ontdekken en met de wind in de haren van de ene pittoreske plaats naar de andere te fietsen. Maar soms vergen lange fietstochten ook de nodige lichamelijke uitputting. Met een e-bike behoort dat probleem voorgoed tot de verleden tijd. Een elektrische fiets geeft de nodige ondersteuning bij het fietsen voor jong en oud. Met een e-bike die je online bestelt bij Freebike hoef je dus nooit meer een fietstocht te missen.

Meer informatie over een e-bike

Wil je eerst meer e-bike info voordat je e-bikes bestelt in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden voor jouw elektrische fiets. Wanneer je liever jezelf informeert over e-bikes van Freebike bij een persoonlijk aanspreekpunt bij jou in de buurt, dan kan dat ook. Wij beschikken over een landelijk netwerk van dealers, waardoor er altijd een Freebike verkooppunt bij jou in de buurt zit. Onze dealers voorzien je graag van meer informatie over de elektrische fietsen die je online bij ons kunt kopen. Wanneer gewenst kun je hier zelfs vrijblijvend een proefritje maken.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!