• Landelijke verkoop- en servicedekking
Elektrische fiets verzekering van een Freebike

Binnen 5 werkdagen je Freebike in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Wat kost een e-bike?

Wanneer je een elektrische fiets gaat kopen is de vraag ‘wat kost een e-bike?’ natuurlijk van groot belang. Bij Freebike geven we je daarom duidelijk inzicht in de prijzen van onze e-bikes. Zo kun je op onze website in één oogopslag zien wat de prijzen zijn van de verschillende uitvoeringen van een model. Dit biedt je direct de mogelijkheid om een specifieke e-bike te vergelijken met andere elektrische fietsen.

Wat kost een gepersonaliseerde e-bike nu eigenlijk?

Bij Freebike kun je zelf jouw elektrische fiets samenstellen, maar wat kost een e-bike die gepersonaliseerd is nu eigenlijk? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig, er zitten geen extra kosten verbonden aan het zelf samenstellen van jouw fiets bij Freebike. Je ziet dit heel duidelijk in onze online configurator. Hier worden de prijzen van de e-bikes in onze online shop weergegeven in hun standaarduitvoering. Wanneer je vervolgens aan de slag gaat met het personaliseren van jouw fiets, zijn er veelal geen extra kosten aan verbonden wanneer je voor iets anders kiest dan de standaard optie. Mocht dit wel het geval zijn, dan wordt dit natuurlijk helder weergegeven. In de regel gaat het dan overigens om een klein bedrag die bovenop de standaardprijs komt.

Jouw e-bike bestellen

Behalve dat je online jouw elektrische fiets precies zo kunt samenstellen zoals jij dat wilt, kun je ook de bestelling van je fiets via onze website voltooien. Wanneer je jouw bestelling plaatst, zullen we je vragen om aan te geven bij welke Freebike dealer je wilt dat jouw gepersonaliseerde e-bike wordt afgeleverd. Doordat wij door heel Nederland dealers hebben zitten, is er altijd een bij jou in de buurt te vinden. Vervolgens wordt jouw elektrische fiets binnen 3-5 werkdagen geleverd bij de door jouw aangegeven dealer. Mochten niet alle onderdelen van de door jouw gepersonaliseerde e-bike op voorraad aanwezig zijn, dan duurt de levertijd wat langer. Het wordt overigens van tevoren op onze website aangegeven wanneer dit het geval is. Zo weet je bij Freebike altijd precies waar je aan toe bent.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Het onderhoud van jouw elektrische fiets

Goed onderhoud van jouw e-bike is van groot belang om de levensduur van de fiets te verlengen. Daarom zal de Freebike dealer je dan ook van tips en adviezen voorzien met betrekking tot het onderhoud van de fiets, wanneer je deze op komt halen. Bovendien is het belangrijk om jouw e-bike jaarlijks een servicebeurt te geven. Je kunt dit het beste laten doen bij jouw lokale Freebike dealer, aangezien dit een Freebike e-bike expert is. Daarmee vormt de dealer direct jouw persoonlijke aanspreekpunt waarbij je terecht kunt wanneer het gaat om jouw elektrische fiets.

Meer informatie over onze e-bikes

Wil je meer weten over de elektrische fietsen van Freebike. Kijk dan op je gemak verder op onze website. Wij doen er alles aan om hier alle informatie zo helder mogelijk voor jou uiteen te zetten. Mocht je toch nog met vragen zitten of hulp kunnen gebruiken bij het samenstellen van jouw gepersonaliseerde e-bike, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele medewerkers helpen jou graag verder.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!