• Landelijke verkoop- en servicedekking

Moderne elektrische fiets

Bij Freebike kun je terecht voor moderne e-bikes die helemaal zijn samengesteld volgens jouw wensen. Het maakt daarbij niet uit of je op zoek bent naar een e-bike voor dames in een sportief model of dat je een gepersonaliseerde elektrische herenfiets wilt. De e-bikes die je in onze online shop kunt samenstellen, zijn modern en bieden voor ieder wat wils.

Gepersonaliseerde moderne e-bikes

Bij Freebike kun je niet alleen een e-bike kopen via internet, maar stel je ook nog eens jouw eigen moderne elektrische fiets volledig zelf samen. Vanaf het frame van de fiets tot aan het soort zadel en van de banden tot aan de snelbinders, bij ons creëer je de moderne e-bike die voorzien is van de nieuwste snufjes

Je kunt bij ons zelfs kiezen wat voor accu jij in je elektrische fiets wilt hebben. We hebben diverse Samsung accu’s die allen weer hun eigen voordelen bieden. Dus wanneer je er bijvoorbeeld zeker van wilt zijn dat je lange afstanden kunt afleggen op jouw fiets, kun je voor een extra krachtige accu kiezen. Zo kun je niet alleen het uiterlijk van jouw e-bike zeer modern maken, maar ook de functionaliteit. Dat maakt dat je bij Freebike altijd de beste e-bike vindt.

E-bikes van hoge kwaliteit

Als je een nieuwe elektrische fiets aanschaft, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is daarom belangrijk dat je e-bike niet alleen modern, maar ook van hoge kwaliteit is. Daarom maken we bij Freebike uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen die bewezen duurzaam zijn. Daarnaast ondergaan al onze elektrische fietsen een uitgebreide keuring waarin de moderne e-bikes getest worden aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Hierdoor weten we zeker dat alle moderne e-bikes die wij verzenden van topkwaliteit zijn.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Hoogstaande service

Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staat een goede service bij ons hoog in het vaandel. Deze service start al vanaf het moment dat je een e-bike gaat samenstellen. Met behulp van onze online configurator kun je eenvoudig de verschillende mogelijkheden voor jouw moderne elektrische fiets bekijken en een selectie maken aan de hand van jouw voorkeuren. Mocht je er onverhoopt toch niet helemaal zelf uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden en helpen jou zo bij het creëren van de perfecte e-bike voor jou. Maar daar houdt het niet op, je kunt ook een goede service verwachten van de door jou gekozen Freebike dealer. Deze kan je tips geven met betrekking tot het onderhoud van je moderne elektrische fiets én je kunt hier terecht voor de jaarlijkse service- en onderhoudsbeurt. Hierdoor heb je altijd een aanspreekpunt voor jouwfiets bij jou in de buurt.

Betalen zoals jij dat wilt

Omdat we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken bij Freebike, bieden we ook verschillende betaalmethoden. Zo kun je ervoor kiezen om jouw e-bike online te betalen door middel van iDEAL, creditcard of PayPal. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor de fiets te betalen bij de dealer. Hier kun je eenvoudig met je pinpas afrekenen, voordat je vertrekt met jouw gloednieuwe en zeer moderne elektrische fiets.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!