• Landelijke verkoop- en servicedekking
Kosten van een E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

E-bike kosten

Wanneer je jezelf oriënteert op het kopen van een elektrische fiets, wil je natuurlijk ook weten wat een e-bike gaat kosten.

De aanschafprijs van een e-bike

Doordat je bij Freebike je eigen fiets stap voor stap kunt samenstellen, kunnen we je een helder inzicht geven in de prijzen van onze e-bikes. Dit doen we door bij ieder fietsonderdeel dat jij selecteert, de kosten hiervan direct weer te geven. Zo is het meteen duidelijk welke opties wat duurder of juist wat voordeliger zijn. Zo hebben de plaats van de motor, de sterkte van de accu, het aantal versnellingen, het aantal ondersteuningen, het display, de kwaliteit van materialen en het aantal accessoires invloed op de prijs van de elektrische fiets. Wanneer je vervolgens op onze website de elektrische fiets hebt gecreëerd die volledig voldoet aan jouw wensen, zie je daarvan meteen de totaalprijs.

Wat gaat jouw gepersonaliseerde e-bike kosten?

In onze online configurator kun je eenvoudig de elektrische fiets samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen. Vanaf de basis creëer jij jouw e-bike precies zoals jij dat wilt Hierbij wordt er per keuzemogelijkheid steeds aangegeven of er extra kosten aan verbonden zitten. Hierdoor heb je tijdens het gehele proces van het samenstellen van jouw persoonlijke elektrische fiets inzicht in wat de e-bike gaat kosten. De aangegeven prijs is overigens inclusief BTW en verzendkosten, je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Snelle levering van jouw e-bike

Wanneer je jouw persoonlijke e-bike op onze website bestelt, kun je direct selecteren bij welke Freebike dealer je wilt dat jouw elektrische fiets wordt afgeleverd. We hebben een landelijk dealernetwerk, waardoor er altijd een bij jou in de buurt zit. Wanneer alle onderdelen van de door jouw bestelde e-bike op voorraad zijn, wordt de elektrische fiets vervolgens binnen 3-5 werkdagen geleverd. Je ontvangt van ons dan natuurlijk bericht dat je jouw e-bike op kunt gaan halen.

Bij het ophalen van jouw fiets, voorziet jouw lokale Freebike dealer je graag van service. Zo kan deze je tips voor het onderhoud van de fiets geven en je meer vertellen over alle opties van jouw e-bike. Daarnaast is het mogelijk om direct een verzekering voor jouw fiets af te sluiten. Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende kosten komt te staan bij schade of diefstal.

Meer informatie
Wil jij meer informatie of heb je vragen over de e-bikes uit de online shop van Freebike? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder en brengen je op de hoogte van alle mogelijkheden voor jouw gepersonaliseerde elektrische fiets van Freebike.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!