• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

Probeer onze modellen uit!

Test een Freebike bij onze dealer

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Test onze elektrische fietsen

Ben jij op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar weet jij nog niet wat de beste elektrische fiets voor jou is? Maak dan een proefritje op verschillende elektrische fietsen en ontdek welke fiets voor jou gemaakt is. Kom snel een e bike testen en vind jouw nieuwe fiets bij een Freebike dealer bij jou in de buurt!

Proefrit op een elektrische fiets

Tijdens een proefrit ontdek jij pas echt wat de beste elektrische fiets voor jou is. Zit het zadel comfortabel, remt de fiets goed en reageert de motor zoals gewenst? Allemaal zaken die bij jouw nieuwe elektrische fiets volledig naar wens moeten zijn. Gelukkig kan jij altijd bij één van de ruim 130 Freebike-dealers terecht voor een uitgebreide proefrit. Bekijk snel waar jij terecht kunt voor een uitgebreide proefrit en test welke elektrische fiets bij jou past!

Laat je informeren door jouw Freebike dealer!

Wie voor het eerst een elektrische fiets koopt, heeft vaak nog een hoop vragen over de beste elektrische fiets voor hem of haar. De Freebike-dealers helpen jou daarom graag met al jouw vragen en geven jou een passend en persoonlijk advies. Van framemaat tot trapondersteuning, met de kennis van de Freebike-dealers vind jij de beste elektrische fiets voor jou!

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Voor iedereen de beste elektrische fiets

Dankzij ons ruime aanbod hebben wij voor iedereen een elektrische fiets die voldoet aan zijn of haar wensen. Of je nu op zoek bent naar een heren- of dames e-bike, een sportieve elektrische fiets of juist een urban e-bike, in het ruime aanbod van Freebike vind jij de beste elektrische fiets voor jou! Weet jij nog niet helemaal wat voor fiets jij zoekt? Doe dan een proefrit bij jouw dichtstbijzijnde Freebike-dealer en ontdek welke fiets bij jou past!

Stel jouw nieuwe fiets samen

Heb jij een mooie fiets gevonden, maar voldoet deze nog net niet helemaal aan jouw eisen? Geen probleem! Bij Freebike kan jij namelijk jouw fiets volledig naar wens samenstellen. Afhankelijk van het model kan jij vele verschillende onderdelen aanpassen, zoals de kleur, de framemaat of het zadel. Laat je inspireren tijdens een uitgebreide proefrit en stel vervolgens jouw ideale elektrische fiets samen voor jarenlang fietsplezier!

De beste e-bike van Freebike

Voor al onze elektrische fietsen maken wij enkel en alleen gebruik van hoogwaardige onderdelen van de grote A-merken. Toch kunnen wij niet zomaar elke fiets direct verzenden. Daarom wordt elke elektrische fiets getest op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo weten wij zeker dat jij nog jaren van jouw nieuwe elektrische fiets kunt genieten!

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

  • Beste e-bike
  • Beste elektrische fiets
  • De beste fietsen
  • Elektrische fiets voordelen