E-bike van Freebike

Probeer onze modellen uit!

Test een Freebike bij onze dealer

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 4 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Doe een elektrische fiets test

Bij Freebike kun je voordat je overgaat tot de aanschaf van een e-bike, eerst een elektrische fiets test doen alvorens je deze bij ons online bestelt. Bij jouw lokale Freebike dealer kun je namelijk terecht voor het maken van een proefrit. Wij beschikken over een landelijk dealernetwerk, hierdoor zit er altijd eentje bij jou in de buurt. Hier kun je meer informatie over een elektrische fiets van Freebike krijgen, een e-bike vergelijken en zelf ervaren dat Freebike de beste e-bike is.

Elektrische fiets test bij de Freebike dealer

Via onze website kun je eenvoudig de Freebike dealer bij jou in de buurt lokaliseren. Vervolgens weet je precies waar je terecht kunt voor een elektrische fiets test. Zo vergelijk je hier elektrische fietsen met elkaar, kun je jezelf laten informeren over alle elektrische fiets voordelen en kun je zelf het grote gebruiksgemak van een e-bike van Freebike ervaren door het maken van een proefrit. Zo zorg je ervoor dat jij alle e-bike info hebt verzameld die jij nodig hebt om tot jouw keuze te komen.

Stel jouw eigen e-bike samen

Het unieke aan een elektrische fiets van Freebike is dat je bij ons zelf jouw e-bike kunt samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Zo kies je zelf natuurlijk het model, de uitvoering, de kleur en de maat van de fiets. Daarnaast kun je jouw elektrische fiets eenvoudig verder fine-tunen in onze online configurator. Hierin is de keuze voor het zadel, de handvatten, de banden, de accu en de snelbinders volledig aan jou. Op deze manier kun je jouw e-bike qua uiterlijk en technische capaciteit volledig afstemmen op jouw persoonlijke behoeften. Fietsen met een e-bike van Freebike, betekent dus fietsen in stijl. Test het zelf en ervaar.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Grote variatie aan e-bikes

Doordat je bij Freebike jouw fiets volledig kunt personaliseren, kun je bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan fietsen. Uiteraard maakt het daarbij niet uit of je op zoek bent naar een e-bike voor dames of een elektrische herenfiets. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een fiets met trapondersteuning, die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Dus of je nu een sportieve elektrische fiets zoekt of liever gaat voor een urban e-bike. Bij ons vind je altijd exact de fiets waar jij naar op zoek bent. 

Elektrische fiets van hoge kwaliteit

De e-bikes van Freebike zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat wij uitsluitend met de beste fietsframes werken en dat onze fietsen worden voorzien van A-merk onderdelen. Maar daar houdt onze kwaliteitsgarantie nog niet op. Iedere elektrische fiets ondergaat bij ons een test, voordat wij overgaan tot de verzending. Zo zorgen wij ervoor dat we zeker weten dat we een kwalitatief product leveren. Daarbij ontvang je bij de aankoop van jouw fiets van Freebike ook nog eens een goede garantie. Zo geven wij maar liefst 5 jaar garantie op het frame van de fiets en 4 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen. Met een elektrische fiets van Freebike ben je er dus van verzekerd dat je jarenlang fietsplezier zal hebben.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!