• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

Bezoek onze fietsenwinkels:

Vind ze door heel Nederland!

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Elektrische damesfiets

Ben jij op zoek naar een elektrische damesfiets die helemaal bij jou past? Dan is een e-bike van Freebike de juiste keuze. Bij ons kun je namelijk zelf jouw elektrische fiets samenstellen. Vanaf het model, de kleur en de maat van de fiets, tot aan de handvatten, het zadel en de snelbinders, jouw e-bike creëer je bij Freebike precies zoals jij dat wilt.

Jouw persoonlijke elektrische damesfiets

Doordat je bij Freebike zelf jouw fiets kunt samenstellen, vind je bij ons altijd de e-bike die bij jou past. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een sportieve damesfiets of een elektrische transportfiets voor vrouwen, bij ons creëer je zelf de fiets van jouw dromen. Freebike is namelijk dé e-bike aanbieder in Nederland die ervoor zorgt dat jouw elektrische fiets volledig aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Kwaliteit van onze e-bikes

Freebike ontwikkelt e-bikes voor dames en heren met enkel met hoogwaardige A-merk onderdelen van de beste toeleveranciers. Daarnaast is ieder frame van onze e-bikes handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Hierdoor weet je dat je met een elektrische damesfiets van Freebike veilig de weg op kan. Fiets je geregeld met een kind voor- of achterop, of draag je fietstassen op de bagagedrager? Dit is mogelijk bij al onze elektrische fietsen. Alle elektrische fietsen van Freebike voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn het ideale vervoersmiddel voor in de stad.

Garantie op jouw dames e-bike

Omdat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze e-bikes, bieden wij jarenlange garantie op al onze elektrische fietsen. Zo ontvang je bij ons maar liefst 5 jaar garantie op het frame van je e-bike en bieden we 2 jaar garantie op de accu en motor met mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Zo weet je zeker dat je jarenlang fietsplezier zult beleven aan jouw gepersonaliseerde elektrische damesfiets.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Wat kost een elektrische damesfiets?

De prijzen van onze e-bikes zijn uiteenlopend. Wat een elektrische fiets gaat kosten is volledig afhankelijk van jouw wensen. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, worden de prijzen van alle fietsonderdelen duidelijk weergegeven op onze website. Zo kun je bij het samenstellen van jouw fiets direct zien wat een bepaald onderdeel kost en heb je meteen antwoord op de vraag: Wat kost een e-bike voor dames?

Onderhoud en service

Om de levensduur van jouw elektrische damesfiets te verlengen, is goed onderhoud van belang. Daarom ontvang je van de Freebike dealer waarbij jij jouw fiets op komt halen, meteen tips om ervoor te zorgen dat jouw elektrische fiets in goede staat blijft. Daarnaast kun je bij de dealer ook terecht voor een jaarlijkse servicebeurt zodat je zeker weet dat jij nog jarenlang met een goed en veilig gevoel op pad kunt.

Elektrische damesfiets kopen bij Freebike

Heb jij jouw nieuwe elektrische fiets samengesteld? Dan bestel jij deze bij Freebike met het grootste gemak.....

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

  • E-bike dames
  • E-bike dames sportief
  • Elektrische mamafiets
  • Elektrische moederfiets