E-bike van Freebike

Bezoek onze fietsenwinkels:

Vind ze door heel Nederland!

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 4 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Elektrische damesfiets kopen

Wil jij een elektrische damesfiets kopen die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften? Dan is een e-bike van Freebike de juiste keuze. Bij ons kun je namelijk zelf jouw elektrische fiets voor dames samenstellen. Vanaf het model, de kleur en de maat van de fiets, tot aan de handvatten, het zadel en de snelhechters, jouw dames e-bike creëer je bij Freebike precies zoals jij dat wilt.

Jouw elektrische damesfiets

Doordat je bij Freebike zelf je fiets kunt samenstellen, vind je bij ons altijd de e-bike die bij jou past. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een e-bike voor dames in een sportief model of een elektrische transportfiets voor vrouwen, bij ons maak je zelf de fiets waar jij naar op zoek bent. Freebike is de e-bike aanbieder in Nederland die ervoor zorgt dat jouw damesfiets volledig aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Garantie op jouw dames e-bike

Omdat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze dames e-bikes, bieden wij jarenlange garantie op onze elektrische fietsen. Zo ontvang je bij ons maar liefst 5 jaar garantie op het frame van je e-bike en bieden we 2 jaar garantie op de accu, motor en alle bewegende onderdelen met mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Zo weet je zeker dat je jarenlang fietsplezier zult beleven aan jouw gepersonaliseerde elektrische damesfiets van Freebike.

Wat kost een elektrische damesfiets

De prijzen van dames e-bikes zijn zeer uiteenlopend. Wat een e-bike gaat kosten is volledig afhankelijk van jouw wensen. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, worden de prijzen van alle fietsonderdelen duidelijk weergegeven op onze website. Zo kun je bij het samenstellen van jouw elektrische damesfiets direct zien wat een bepaald onderdeel kost en heb je meteen antwoord op de vraag: wat kost een e-bike?

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Onderhoud van jouw elektrische fiets

Om de levensduur van jouw Freebike creatie te verlengen, is goed onderhoud van belang. Daarom ontvang je van de Freebike dealer waarbij jij jouw elektrische fiets op komt halen, meteen tips om ervoor te zorgen dat jouw dames e-bike in goede staat blijft. Daarnaast kun je bij de dealer ook terecht voor een jaarlijkse servicebeurt zodat je zeker weet dat jouw elektrische fiets in topconditie blijft verkeren.

Meer informatie

Wil jij meer weten over een elektrische fiets voor dames van Freebike. Kijk dan rustig verder op onze website en informeer jezelf over de verschillende mogelijkheden. Mocht je jouw vragen liever persoonlijk aan ons willen stellen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie over onze dames e-bikes. Daarbij kunnen we je wanneer gewenst ook helpen bij het samenstellen van jouw elektrische fiets, zodat je zeker weet dat deze volledig voldoet aan jouw wensen.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!