• Landelijke verkoop- en servicedekking

Bestellen en Levering

Wij doen ons uiterste best jouw bestelde Freebike creatie zo spoedig mogelijk bij de door jou gekozen dealer af te leveren. Bestellingen die vóór 16.00 uur worden gedaan, zullen wij volgens de door jouw opgegeven specificaties binnen 3 werkdagen verzenden. Indien producten niet voorradig zijn dan zal je bestelling langer duren conform indicatie van levertijd op de productpagina. Mocht de gewenste kleur frame niet op voorraad zijn, dan kan je rekening houden met een levertijd van circa 6 weken. Maar wij zullen in dat geval altijd contact met je opnemen voor de exacte levertijd. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  • Na bestelling krijg je bericht zodra wij jouw Freebike creatie gereed hebben.
  • Jouw Freebike dealer zorgt voor een rijklare Freebike en geeft je nog tips en adviezen. De eerste servicebeurt wordt door jouw dealer uitgevoerd.
  • De vermelde prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten naar de dealer, rijklaar maken en een eerste servicebeurt, tenzij anders vermeld.
Over 5 werkdagen jouw nieuwe fiets ontvangen? Begin nu met samenstellen!