• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

Klaar met vergelijken?

Vergelijk onze elektrische fietsen

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Een e-bike die niet te vergelijken is

Een e-bike van Freebike is niet te vergelijken met andere elektrische fietsen. Bij Freebike heb je namelijk de unieke mogelijkheid om een e-bike samen te stellen aan de hand van jouw eigen stijl. Zo creëer je bij ons een elektrische fiets die jij voor jezelf op maat hebt gemaakt. Van de accu van de fiets tot aan de kleur van het frame en van de banden tot aan de handvatten, jouw Freebike creatie maak je exact zoals jij het wilt.

E-bikes vergelijken

Wanneer je jezelf aan het oriënteren bent op de aanschaf van een elektrische fiets, wil je natuurlijk zoveel mogelijk e-bike informatie verzamelen. Zo is het goed om je te verdiepen in de elektrische fiets voordelen, teneinde te besluiten wat de beste e-bike voor jou is.  Wat zijn de verschillen tussen de diverse merken en aanbieders? Daarnaast zijn ook de prijzen van e-bikes heel verschillend, dus het loont de moeite om op zoek te gaan naar een elektrische fiets die een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Daarom raden we je aan om langs te gaan bij een Freebike dealer bij jou in de buurt. Via onze website kun je deze eenvoudig lokaliseren. De dealer helpt jou graag verder door je meer informatie over elektrische fietsen te verschaffen en op de hoogte te brengen van alle ins en outs van een Freebike fiets. Tevens kan de winkelier je helpen om een specifieke e-bike te vergelijken met een elektrische fiets van Freebike. Ook kun je een proefrit maken, zodat je zelf de vele voordelen van een e-bike van Freebike kunt ervaren.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Zeer hoge kwaliteit

Bij Freebike staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend werken met duurzame materialen. Alle fietsonderdelen hebben wij getest aan onze zeer hoge kwaliteitsnormen. Van de motor van de elektrische fiets tot aan het zadel, een e-bike van Freebike is van top tot teen van ongekende kwaliteit. Maar daar houdt onze kwaliteitsgarantie nog niet op. Voordat wij een e-bike verzenden, onderwerpen wij deze ook nog aan een uitgebreide elektrische fiets test. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van jouw e-bike niet te vergelijken is met een andere fiets die elektrisch is. Vergelijk dit maar eens met andere aanbieders, je zult het verschil zien en ervaren!

Personaliseer jouw e-bike

Naast een ongekende kwaliteit, is het unieke van een e-bike van Freebike dat je jouw elektrische fiets volledig kunt personaliseren. In onze online configurator kun je jouw e-bike exact zo samenstellen zoals jij dat wilt. Zo creëer je letterlijk jouw eigen gepersonaliseerde elektrische fiets. Bij het samenstellen van jouw e-bike, geeft ons online systeem overigens direct een visualisatie van jouw creatie, zo kun je meteen zien of jouw elektrische fiets eruit komt te zien zoals jij dat wilt.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Freebike heeft als doel om gepersonaliseerde e-bikes van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Wij kunnen onze elektrische fietsen voor een scherpe prijs aanbieden, doordat wij alle onderdelen slim inkopen. Als je dus een e-bike van Freebike gaat vergelijken met andere elektrische fietsen, kom je er al snel achter dat je bij Freebike een fiets koopt met een wel heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

 • Elektrische transportfiets
 • Hippe elektrische fietsen
 • Lichtgewicht elektrische fiets
 • Moderne e-bikes
 • Snelle elektrische fiets
 • Sportieve elektrische fiets
 • Urban e-bike
 • Vergelijk elektrische fietsen