• Stel je eigen fiets samen
  • 5 werkdagen levertijd
  • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen klaar om elektrisch te fietsen!

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor, optioneel 4 jaar

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Fiets elektrisch

Wil jij een fiets die elektrisch is? Dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Wij zijn het Nederlandse A-merk van elektrische fietsen. Bij ons kun je dan ook terecht voor een grote verscheidenheid aan e-bikes. Het maakt dus niet uit of je op zoek ben naar een e-bike voor dames of een elektrische herenfiets wilt, bij ons slaag je altijd. Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om jouw fiets volledig te personaliseren aan de hand van jouw wensen. Een e-bike koop je dus bij Freebike.

Fiets elektrisch en ervaar veel voordelen

Wanneer je fietst op een fiets met trapondersteuning, ervaar je simpelweg meer fietsgenot. Dit doordat je vele malen langer kunt blijven fietsen en hierdoor lange afstanden geen enkel probleem zijn. Daarnaast biedt een elektrische fiets ook voordelen bij weersomstandigheden zoals harde wind. Wanneer er een storm opsteekt terwijl jij aan het fietsen bent, kun je met weinig moeite gewoon door blijven fietsen op jouw elektrische fiets. Een e-bike zorgt dus voor meer fietsplezier voor jong en oud.

Creëer jouw persoonlijke e-bike

Freebike is de e-bike expert van Nederland. Dit omdat je bij ons terecht kunt voor een zeer grote diversiteit aan elektrische fietsen. Dus of je nu op zoek bent naar een urban e-bike of een sportieve elektrische fiets, wij bieden het allemaal. Daarnaast heb je bij ons de unieke mogelijkheid om jouw e-bike volledig te personaliseren. Zo kun je de elektrische fiets qua uiterlijk helemaal afstemmen op jouw persoonlijke stijl door deze te voorzien van handvatten, een zadel en snelbinders van jouw keuze. Daarnaast kun je er ook voor zorgen dat jouw elektrische fiets op het gebied van gebruiksgemak helemaal naar wens is door deze te laten voorzien van een accu en banden naar keuze. Bij Freebike vind je dus een fiets die elektrisch is én die helemaal bij jou past.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Duurzame elektrische fiets

Kwaliteit staat bij Freebike voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan het inkopen van onze fietsonderdelen. We nemen dan ook uitsluitend onderdelen in ons assortiment op die bewezen duurzaam zijn. Hierdoor weten we zeker dat we een kwalitatief product aan onze klanten leveren. Daarnaast doen wij altijd een elektrische fiets test voordat wij overgaan tot verzending. Hierbij controleren wij de e-bike volledig en zorgen wij ervoor dat deze volledig voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo zijn wij bij Freebike in staat om e-bikes te leveren die van een constante hoge kwaliteit zijn.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

  • Fiets met trapondersteuning
  • Nederlandse elektrische fiets