• Landelijke verkoop- en servicedekking

Manhattan

Freebike Manhattan: comfortabel en veilig

De Freebike Manhattan is met haar trendy kleuren de eyecatcher onder de elektrische fietsen. Met deze comfortabele en veilige elektrische fiets bepaal je zelf hoever je wilt fietsen. Of je nu door de stad wilt fietsen of liever een lange afstand aflegt: de Freebike Manhattan sluit hier naadloos op aan. Met de krachtige Bafang M200 motor en 7 Shimano Nexus versnellingen is deze fiets geschikt voor alle wensen. Niet voor niets kwam de Manhattan van Freebike goed uit de fietstest van 2022. De elektrische fiets is geschikt voor zowel jong als oud.

Ben je niet zeker van het model/uitvoering? Neem contact op met onze support afdeling op 085-0867007

Elektrische stadsfiets

Een elektrische fiets voor de stad is het perfecte vervoermiddel om je razendsnel te verplaatsen. Even snel boodschappen doen of juist gebruiken voor woon-werkverkeer? Deze trendy elektrische stadsfiets is uiterst geschikt om deze taken te vervullen! De elektrische stadsfiets lijkt op een gewone stadsfiets, maar met het grote verschil dat deze e-bikes trapondersteuning bieden! Dit maakt het fietsen door de stad nog prettiger en ben je nog sneller op je bestemming.


Comfort, gemak en veiligheid

De Freebike Manhattan is ontworpen met een onderhoudsvriendelijk karakter. Dit is te zien aan de gesloten kettingkast en netjes weggewerkte kabels. De Manhattan is verkrijgbaar in een dames of herenmodel. Kies voor gemak en ga voor de Freebike Manhattan dames met een lage instap. Dit heeft als voordeel dat je vanaf de fiets gemakkelijk met de voeten aan de grond kunt komen. Hierdoor biedt de Manhattan van Freebike net dat stukje extra veiligheid en comfort. Wanneer je plotseling hard moet remmen, dan sta je ook weer snel met beide voeten op de grond. Natuurlijk behoort Freebike Manhattan heren ook tot de mogelijkheden. Zowel de elektrische Manhattan fiets voor dames als heren is voorzien van hoogwaardige fietsonderdelen.


Freebike Manhattan testen? Maak een proefrit!

Wanneer je een nieuwe fiets koopt, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk plezier van hebben. Wij vinden het belangrijk dat jij de elektrische fiets kiest die het beste bij jou past. Daarom is het ook mogelijk om een proefrit te maken op de Freebike Manhattan. Maak hiervoor een afspraak bij een van onze Freebike dealers bij jou in de buurt! Tijdens een proefrit kun je erachter of jij een goede match bent met de Freebike Manhattan elektrische fiets. Onze fietsverkopers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Proefrit maken op deze trendy e-bike? Vraag een proefrit aan!