• Landelijke verkoop- en servicedekking
Elektrische leasen bij Freebike

Binnen 5 werkdagen je geleasede elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen

2 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Elektrische fiets leasen

Een elektrische fiets leasen van Freebike is mogelijk.

Wil jij als particulier, werknemer of als werkgever een fiets leasen? Voor een vast bedrag per maand kun je genieten van een gloednieuwe Freebike e-bike. De leasemogelijkheden voor elektrische fietsen zorgen ervoor dat je niet het hele bedrag in één keer hoeft te betalen. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Dit is inclusief onderhoud, verzekeringen en pechhulp.

Privé lease

Een nieuwe fiets is een flinke investering. Zeker als het om een e-bike gaat. Dit maakt leasen zo aantrekkelijk. Een elektrische fiets leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Dit is inclusief onderhoud, verzekeringen en pechhulp.

Werknemer

Als werknemer rijd je met een beetje hulp van jouw werkgever al een e-bike voor een vast bedrag per maand. Met alle service inbegrepen. Hoe fijn is dat? De leasefietsen hebben een full operational lease contract. Dit is inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen en 24-uurs pechhulp. Wil je meer informatie over de leasemogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Werkgever

Als werkgever wil je werknemers zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren. En ze dragen bij aan een schoner milieu. Met een leasefiets van óf via de zaak geef je werknemers alvast een (fiscaalvriendelijk) duwtje in de rug. Je kunt je werknemers een leasefiets aanbieden op basis van full operational lease. Je werknemer mag zelf een Freebike uitzoeken. Leasefiets zorgt daarna voor de rest. Wil je meer informatie over de leasemogelijkheden? Informeer gerust naar de leasemogelijkheden.

In het complete leasepakket is alles geregeld (fiets, accu, verzekering, pechhulp, service, garantie en onderhoud) en jij kunt voor een vast maandelijks tarief zonder zorgen fietsen!

Meer informatie

De medewerkers van Freebike informeren je graag over de leasemogelijkheden. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen, we helpen je graag verder met vragen over het leasen van een elektrische fiets.

Een elektrische fiets leasen? Informeer naar de voorwaarden Neem contact op!