• Landelijke verkoop- en servicedekking

Herenfietsen

Ben jij op zoek naar een elektrische herenfiets? Dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Bij ons koop je niet alleen een heren e-bike van een zeer hoge kwaliteit, bij ons kun je jouw elektrische fiets ook nog eens volledig personaliseren aan de hand van jouw wensen. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om jouw fiets van A tot Z zelf samen te stellen, zodat deze volledig voldoet aan al jouw persoonlijke voorkeuren.

Gepersonaliseerde elektrische herenfiets

Met de online configurator van Freebike stel je jouw heren e-bike vanaf de basis zelf samen. Zo start je met de keuze van het model van de herenfiets. Hierbij bieden wij vier mogelijkheden, namelijk de Transporter Bronx, Brooklyn, Urban Soho en de Manhattan. Vervolgens ga je over tot het selecteren van de uitvoering van de fiets van jouw keuze. Hierbij kun je natuurlijk de kleur en de gewenste maat voor jouw fiets kiezen. Daarna is het tijd om de fiets volledig af te stemmen op jouw behoeften. Zo kun je de accu, de handvatten, het zadel, de banden en de snelhechters selecteren die jij graag op je fiets wilt hebben. Op deze manier stel je bij ons online de elektrische herenfiets samen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Bij het samenstellen van jouw herenfiets, wordt steeds overzichtelijk de totaalprijs weergegeven. Deze prijs is overigens inclusief BTW en verzendkosten, zodat je steeds helder inzicht hebt in wat de e-bike gaat kosten. Daarbij worden jouw keuzes ook gevisualiseerd in onze configurator, zo heb je direct een goed beeld van hoe jouw herenfiets er uiteindelijk uit komt te zien.

Snelle levering van jouw herenfiets

Wanneer jouw Freebike creatie helemaal klaar is, kun je jouw gepersonaliseerde elektrische herenfiets direct online bestellen. Je kunt hierbij meteen de Freebike dealer kiezen bij jou in de buurt waarbij je wilt dat jouw heren e-bike wordt afgeleverd. Door ons landelijke dealernetwerk, is er altijd een Freebike verkooppunt in jouw omgeving te vinden. Als alle door jouw geselecteerde fietsonderdelen op voorraad aanwezig zijn, dan wordt jouw fiets al binnen 3-5 werkdagen geleverd. Je ontvangt natuurlijk bericht van ons wanneer jouw heren e-bike voor je klaarstaat. Mochten niet alle onderdelen aanwezig zijn, dan wordt dit overigens op voorhand op onze website aangegeven. Hierdoor weet je precies wanneer je jouw elektrische herenfiets kunt verwachten!

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Elektrische herenfietsen van Freebike

Doordat je bij Freebike je eigen herenfiets kunt samenstellen, kun je bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan e-bikes. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een lichtgewicht elektrische fiets of een heren e-bike met middenmotor. Wij zijn de e-bike winkel waar jij de elektrische fiets voor heren kunt kopen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Meer weten over onze heren e-bikes

Freebike is de absolute e-bike expert. Wij voorzien je dan ook graag van meer informatie over onze elektrische fietsen voor heren. Dus mocht je vragen hebben of hulp kunnen gebruiken bij het samenstellen van de elektrische herenfiets van jouw keuze, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder en zorgen ervoor dat jij een heren e-bike hebt waarmee je helemaal tevreden bent.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!

Meer inspiratie

  • E-bike voor heren