• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike voor heren van Freebike

Binnen 5 werkdagen je heren e-bike in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Unieke e-bike voor heren

Stel bij Freebike een gepersonaliseerde e-bike voor heren samen die helemaal zo is zoals jij dat wilt. Bij ons kies jij namelijk zelf het frame, de kleur, maat en zelfs de accu van jouw elektrische herenfiets. Daarbij kun je jouw e-bike nog verder personaliseren. Zo kun je ook de handvatten, banden, snelbinders en het zadel van jouw keuze op de elektrische fiets laten monteren. Zo creëer je bij Freebike een heren e-bike die exact voldoet aan jouw wensen.

E-bike voor heren en dames

Natuurlijk kun je niet alleen een unieke e-bike voor heren samenstellen bij Freebike, ook voor een elektrische damesfiets kun je bij ons terecht. Daarnaast bieden we ook verschillende uitvoeringen. Van hippe elektrische fietsen tot aan een e-bike met middenmotor, bij ons vind je dus de fiets waar je naar op zoek bent. Daarbij kun je de elektrische fiets helemaal optimaliseren aan de hand van jouw wensen, zodat je een unieke e-bike creëert die helemaal bij jouw past.

Jouw e-bike geleverd bij jou in de buurt

Wanneer je online via onze configurator jouw heren e-bike bestelt, kun je direct een Freebike dealer selecteren waarbij jouw elektrische fiets wordt afgeleverd. Doordat wij door het hele land dealers hebben, maakt het niet uit waar je woont, er is namelijk altijd een Freebike verkooppunt bij jou in de buurt.

Bovendien is jouw Freebike dealer, je persoonlijke aanspreekpunt voor jouw e-bike. Wanneer je vragen hebt, onderhoud wilt laten plegen of het tijd is voor de jaarlijkse servicebeurt van jouw elektrische herenfiets, kun je bij de door jou gekozen Freebike dealer terecht van jouw keuze.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Zeer hoge kwaliteit e-bikes voor heren

Kwaliteit staat bij Freebike hoog in het vaandel. Zo maken wij alleengebruik van zeer hoogwaardige frames die hun duurzaamheid bewezen hebben. Daarnaast installeren wij alleen A-merk onderdelen op de e-bikes. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van Samsung accu’s. Deze accu’s staan bekend om de hoge kwaliteit van de accucellen. Hierdoor hebben deze accu’s een extra lange levensduur.

Naast dat wij uitsluitend gebruik maken van kwaliteitsmaterialen, onderwerpen wij iedere elektrische fiets aan een uitvoerige test. We testen de herenfiets aan de hand van onze zeer hoge kwaliteitseisen. Zo zijn wij er zeker van dat de fiets helemaal in orde is, voordat wij overgaan tot de verzending. Bij Freebike ben je er dus van verzekerd dat je een e-bike voor heren aanschaft waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Snelle levering van jouw heren e-bike

Wij snappen dat jij jouw gepersonaliseerde e-bike na bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom doen wij er alles aan om een snelle levering te verzorgen. Wanneer alle onderdelen van jouw elektrische herenfiets op voorraad zijn, dan verzorgen wij een levering binnen 3-5 werkdagen. Mocht dit voor bepaalde onderdelen niet het geval zijn, dan wordt dit aangegeven op onze website. Daarnaast wordt  je, na bestelling van jouw e-bike, natuurlijk op de hoogte gehouden als er wijzigingen zijn in de levertijd en laten we het je weten wanneer je jouw herenfiets op kunt halen bij de door jou gekozen Freebike dealer.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!