• Landelijke verkoop- en servicedekking

Elektrische moederfiets

Als je een elektrische moederfiets wilt kopen, let je natuurlijk op veiligheid. Jij wilt met jouw kind veilig en comfortabel kunnen fietsen. En daarom gemakkelijk een kinderzitje kunnen plaatsen, zodat je samen met je zoon of dochter vertrouwd het verkeer in kan. Bij Freebike begrijpen we heel goed dat dit voor jou belangrijk is. Een makkelijke instap en het kinderzitje eenvoudig kunnen bevestigen aan het stuur of achterop.

Je eigen elektrische moederfiets samenstellen

Bij Freebike zetten wij jou als moeder met jouw kind centraal. Daarom doen we er alles aan zodat jij de elektrische moederfiets krijgt die bij je past. We willen dat jouw fiets is afgestemd op jouw gebruik. Daarom kun jij met de Freebike configurator jouw fiets gemakkelijk samenstellen. Bij de configurator kies je de kleur van het frame en de voordrager. Ook heb je keuze uit verschillende handvatten, zadels, snelbinders, framematen en wat voor type Samsung accu je bij jouw elektrische moederfiets wilt. Dankzij de Samsung accu fiets je gemakkelijk van punt a naar b met minimale inspanning.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Kwaliteit van je elektrische moederfiets

Nadat je je eigen elektrische moederfiets ontworpen hebt, wordt je fiets in Nederland in elkaar gezet. En controleren we de fiets via onze uitgebreide testprocedure voordat wij de fiets afleveren. Zo zijn we er zeker van dat iedere Freebike voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast bieden we jou vanzelfsprekend garantie. Op het frame maar liefst 5 jaar en op de accu en motor 2 jaar, met de mogelijkheid dit te verlengen.

Uitproberen van een elektrische moederfiets

Bij Freebike kun je vrijblijvend een proefrit maken op de elektrische moederfiets of op een van onze andere elektrische fietsen. Je bent van harte welkom bij de Freebike dealer om een elektrische fiets te proberen. Hier zie je wat de locatie is van de Freebike dealers bij jou in de buurt.

Zelf een van onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!