• Landelijke verkoop- en servicedekking
Elektrische fiets met veel voordelen van Freebike

Binnen 5 werkdagen genieten van de elektrische fiets voordelen!

Stel je eigen Freebike samen
 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Elektrische fiets voordelen

Een elektrische fiets biedt vele voordelen. Zo zorgt een fiets met trapondersteuning ervoor dat jij veel langere fietstochten kunt maken zonder uitgeput te raken. Daarnaast ben je op een e-bike ook veel sneller. Daarmee kan een fiets van Freebike bijvoorbeeld uitkomst bieden als een elektrische transportfiets. Er zijn dus voldoende voordelen om over te gaan tot de aanschaf van een e-bike.

Elektrische fiets voordelen van een Freebike

Bij Freebike bestel je een e-bike die meer biedt dan een standaard elektrische fiets. Bij ons kun je jouw fiets namelijk volledig personaliseren aan de hand van jouw behoeften. Zo kun je jouw elektrische fiets voorzien van voordelen die voor jou belangrijk zijn. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jouw elektrische fiets voorzien is van een sterke accu, zodat je lange fietstochten kunt maken? Selecteer dan een sterke accu die urenlang fietsplezier zal bezorgen. Ook wanneer je misschien liever een elektrische fiets met middenmotor hebt kun je ook bij Freebike terecht.

Naast dat het mogelijk is om jouw elektrische fiets technisch te voorzien van al jouw wensen, kun je een Freebike ook qua stijl volledig op je persoonlijke voorkeuren afstemmen. Zo kun je onder andere zelf de handvatten, het zadel en de snelbinders van jouw keuze laten toevoegen aan jouw e-bike. Kortom, bij Freebike creëer jij een fiets die helemaal bij jouw past.

Ontdek de voordelen bij jouw Freebike dealer

Een groot voordeel van onze elektrische fietsen is dat er zich door heel Nederland Freebike dealers bevinden, en hierdoor zit er ook altijd eentje bij jou in de buurt. Bij de dealer kun je terecht voor meer informatie over onze elektrische fietsen en kun je wanneer gewenst de elektrische fiets onderwerpen aan een test door hier een proefrit op te maken. Tevens is jouw lokale Freebike dealer het punt waar je jouw gepersonaliseerde elektrische fiets kunt laten leveren, nadat je deze online besteld hebt. Wij leveren onze fietsen bij onze dealers af, zodat zij jou nog kunnen voorzien van extra service voordat je weg fietst op jouw nieuwe fiets. Zo geven ze je hier graag tips met betrekking tot het onderhoud en zorgen ze ervoor dat jij op de hoogte bent van alle ins en outs van jouw fiets. Daarnaast kun je bij de dealer terecht voor de jaarlijkse servicebeurt van jouw e-bike. Zo heb je altijd een Freebike aanspreekpunt waarbij je terecht kunt wanneer het gaat om jouw elektrische fiets.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Verzekering voor jouw e-bike

Bij Freebike willen wij graag dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun gepersonaliseerde elektrische fiets. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw e-bike bij aanschaf direct te laten verzekeren bij ENRA. Voor een sterk gereduceerd tarief mogen wij onze klanten een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie aanbieden. Hiermee heb je een fietsverzekering die de kosten dekt in het geval van diefstal en schade. Daarnaast biedt deze verzekering ook nog eens pechhulp onderweg, zodat je er zeker van bent dat je geholpen wordt wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen. De verzekering van ENRA kun je eenvoudig bij de Freebike dealer afsluiten wanneer je jouw gepersonaliseerde elektrische fiets komt ophalen. Benieuwd naar de overige elektrische fiets voordelen van Freebike? Kom eens langs in bij onze dealers en laat u informeren!

Zelf je eigen Freebike samenstellen? Ga naar onze configurator!