• Landelijke verkoop- en servicedekking

Beste e-bike

E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen de beste e-bike in huis

Stel je eigen Freebike samen
 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Beste E-bike

Zorg ervoor dat jij binnenkort rondrijdt op de beste e-bike en kies voor een elektrische fiets van Freebike. Wij zijn de eerste aanbieder in Nederland waarbij je jouw e-bike zelf kunt samenstellen met A-merk onderdelen. Zo kun je kiezen uit vier modellen frame, kun je zelf de kleur van het frame bepalen en kun je de elektrische fiets laten voorzien van handvatten, snelbinders, banden, zadel en accu van jouw keuze. Je kunt jouw e-bike dus helemaal personaliseren, zodat deze volledig voldoet aan al jouw wensen.

Beste e-bike door hoge kwaliteit

Bij Freebike is ons doel om betaalbare elektrische fietsen te produceren van zeer hoge kwaliteit. Wij maken dan ook alleengebruik van de beste frames, die voorzien zijn van A-merk onderdelen. Daarbij kun je kiezen uit een aantal hoogwaardige Samsung accu’s, die bekend staan vanwege hun prestaties, lange levensduur en gebruiksgemak.

Wij testen al onze e-bikes uitvoerig volgens zeer strenge kwaliteitseisen. Dat is dan ook de reden dat we overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze elektrische fietsen. Daarom geven wij jou 5 jaar garantie op het frame van de fiets en 4 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen. Met een e-bike van Freebike ben je er dus van verzekerd dat je een elektrische fiets koopt waar je nog jarenlang plezier van zal hebben.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Creëer de beste e-bike

Op onze website vind je de Freebike configurator, middels deze online tool kun jij eenvoudig jouw eigen e-bike samenstellen. Zo kun je een keuze maken uit de elektrische fiets modellen Transporter Bronx, Urban Brooklyn en Manhattan. Hierbij kun je uiteraard kiezen of je een e-bike voor heren of een elektrische damesfiets wilt bestellen. Vervolgens personaliseer je de fiets eenvoudig door gebruik te maken van het systeem. Daarbij krijg je bij iedere optie die je selecteert, direct inzicht in de kosten. De prijs is overigens inclusief BTW en leverkosten, zodat je op de hoogte bent van de totaalprijs voordat je jouw elektrische fiets gaat kopen.

Altijd een Freebike dealer in de buurt

Het dealernetwerk van Freebike biedt een landelijke dekking, hierdoor is er altijd een Freebike dealer bij jou in de buurt. Bij jouw lokale Freebike dealer kun je de door jou samengestelde e-bike eenvoudig laten leveren. Je kunt tevens bij deze e-bike winkel terecht voor het onderhoud van jouw elektrische fiets, waardoor je altijd een duidelijk aanspreekpunt hebt. Daarbij is het ook mogelijk om eerst een proefrit te maken bij de dealer, waar je de elektrische fiets eerst test alvorens je online de beste e-bike voor jou samenstelt en bestelt.

Snelle levering

Wanneer je jouw e-bike hebt gecreëerd met onze Freebike configurator, wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van je nieuwe elektrische fiets. Daarom verzorgen wij ook een snelle levering van jouw e-bike bij de door jouw aangegeven dealer. Wanneer alle door jouw gekozen onderdelen op voorraad aanwezig zijn en je de e-bike online bestelt voor 16:00 uur, dan verzenden wij jouw gepersonaliseerde elektrische fiets binnen 3-5 werkdagen. Zo zorgen wij ervoor dat je snel rondrijdt op de e-bike die volledig voldoet aan jouw wensen.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!