• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike van Freebike

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Een elektrische fiets kopen

Wanneer je een elektrische fiets wilt kopen van een zeer goede kwaliteit die je ook nog eens kunt personaliseren, dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Wij verkopen A-merk e-bikes in Nederland. Bij ons kun je jouw elektrische fiets volledig personaliseren, zodat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. Daarbij maken wij alleen gebruik van hoogwaardige fietsonderdelen, waardoor je bij ons verzekerd bent van een kwaliteitsfiets waar je jarenlang fietsplezier van zult hebben.

 

Gepersonaliseerde elektrische fietsen

Freebike is de eerste aanbieder van e-bikes in Nederland die haar klanten de mogelijkheid geeft om zelf een e-bike samen te stellen aan de hand van persoonlijke voorkeuren. Doordat je bij ons je eigen fiets kunt creëren, kun je bij Freebike terecht voor iedere mogelijke elektrische fiets. Van een elektrische fiets met middenmotor tot aan een urban e-bike, wij bieden het allemaal. Dat is dan ook de reden dat wij de e-bike expert zijn waarbij je de beste elektrische fiets kunt kopen.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Elektrische fiets kopen van topkwaliteit

De kwaliteit van jouw e-bike is natuurlijk van groot belang. Daarom investeren wij veel tijd en aandacht in het selecteren van de beste fietsonderdelen. Zo vind je bij ons de meest stevige fietsframes en duurzame onderdelen voor jouw elektrische fiets. Daarnaast onderwerpen we iedere elektrische fiets aan een test voordat we overgaan tot verzending. Zo controleren we alle belangrijke onderdelen, zodat we zeker weten dat we een fiets leveren die jou jarenlang fietsplezier zal bezorgen.

Omdat we overtuigd zijn van de goede kwaliteit van onze e-bikes, geven we je dan ook een goede garantie bij de aanschaf van jouw persoonlijke elektrische fiets. Zo krijg je maar liefst 5 jaar garantie op het fietsframe en bieden we 4 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen.

 

Jouw e-bike bestellen

Wanneer je op onze website een elektrische fiets hebt gecreëerd die volledig voldoet aan jouw wensen, kun je eenvoudig online je bestelling plaatsen. Hierbij kun je de Freebike dealer selecteren waar jouw gepersonaliseerde e-bike wordt afgeleverd. We hebben een landelijk dealernetwerk, waardoor er altijd een bij jou in de buurt zit. Vervolgens kun je ook een betaaloptie selecteren. Het is mogelijk om online te betalen door middel van iDEAL, creditcard of PayPal. Maar je kunt er ook voor kiezen om in de winkel te betalen per pin. Wanneer je bij ons een e-bike koopt dan doen we er dus alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

 

 

 

 

 

<H2> Wil je meer weten?

Wanneer je een elektrische fiets gaat kopen, wil je jezelf van tevoren natuurlijk goed informeren over alle mogelijkheden en prijzen van e-bikes. Onze website is daarom zeer gebruiksvriendelijk ingericht en geeft je alle e-bike info die je nodig hebt. Daarbij kun je altijd contact met ons op nemen als er nog onduidelijkheden zijn, je vragen hebt of wanneer je hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van jouw persoonlijke e-bike. Onze medewerkers helpen je graag verder bij de aanschaf van jouw elektrische fiets van Freebike. Zo zorgen wij ervoor dat jij een e-bike koopt waar je voor de volle 100% tevreden mee bent.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!