• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Sportieve elektrische fiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen je sportieve elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Sportieve elektrische fiets

Bij Freebike koop je een sportieve elektrische fiets die volledig aan jouw wensen voldoet. Bij ons kun je namelijk zelf de e-bike van jouw keuze samenstellen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf wat voor banden er onder jouw fiets komen en welke kleur de handvatten hebben. Bij ons creëer jij dus jouw eigen elektrische fiets met sportief karakter exact zoals jij dat wilt.

Gepersonaliseerde sportieve elektrische fiets

Wil jij een snelle elektrische fiets met een sportief uiterlijk? Ga dan vandaag nog aan de slag met de online configurator van Freebike. In ons systeem kun je namelijk een sportieve elektrische fiets samenstellen, die exact is zoals jij dat wilt. Zo kun je niet alleen het uiterlijk van de e-bike volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl, maar je kunt de elektrische fiets ook technisch laten voldoen aan jouw voorwaarden. Zo kun je zelf een accu kiezen en zijn er ook verschillende soorten banden die je onder jouw elektrische fiets kunt laten monteren om deze extra sportief te maken.

Bestellen van jouw elektrische fiets

Als jouw Freebike creatie helemaal naar wens is, kun je jouw sportieve e-bike direct online bestellen. Wanneer je jouw bestelling plaatst, vragen we daarbij om een Freebike dealer naar keuze te selecteren voor de levering. Wij beschikken overigens over een landelijk dealernetwerk, waardoor er altijd eentje bij jou in de buurt te vinden is. Vervolgens kun je een betaaloptie selecteren. Je kunt bij ons online betalen via iDEAL, creditcard of PayPal, maar het is ook mogelijk om per pin te betalen bij de dealer, wanneer je jouw sportieve e-bike komt ophalen. Het is dus maar net wat jij het liefste hebt.

Levering van jouw sportieve e-bike

Jouw gepersonaliseerde sportieve e-bike wordt binnen 3-5 werkdagen geleverd bij de Freebike dealer van jouw keuze. Dit is mits alle onderdelen van de door jou samengestelde elektrische fiets op voorraad aanwezig zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt dit van tevoren op onze website aangegeven. Hoe dan ook, je ontvangt altijd bericht van ons wanneer je jouw sportieve e-bike op kunt komen halen bij de dealer.

Bij het ophalen van jouw elektrische fiets zal de dealer je volledig informeren over de functionaliteit van jouw sportieve e-bike, zodat je precies weet hoe deze werkt. Ook zul je hier tips en adviezen meekrijgen voor een goed onderhoud van jouw elektrische fiets. Dus behalve dat jouw lokale Freebike dealer het leverpunt is voor jouw fiets, is dit ook jouw persoonlijke aanspreekpunt. Je kunt hier dus altijd terecht wanneer het gaat om jouw e-bike. Daarnaast is de dealer de e-bike expert die de jaarlijkse servicebeurt van jouw elektrische fiets perfect voor je kan verzorgen.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Grote variëteit aan elektrische fietsen

Doordat je bij Freebike zelf je sportieve e-bike samenstelt, bieden wij een zeer grote variëteit aan fietsen. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets of een urban e-bike. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor zowel een elektrische herenfiets als een e-bike voor dames. In onze online configurator, creëer jij een sportieve fiets die helemaal is zoals jij dat wilt

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!