Beste accu's van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets met beste accu in huis!

Bekijk de accu's van onze fietsen

4 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering

Accu elektrische fiets

De accu is het hart van een elektrische fiets. Het is de bepalende factor als het gaat om het aantal kilometers dat je zonder zorgen kunt fietsen en het is daarom een belangrijk onderdeel van de fiets. De accu’s van Freebike voldoen aan hoge kwaliteitseisen zodat je lang kunt genieten van je zelf-samengestelde Freebike. Op zoek naar een e-bike met krachtige accu met lange levensduur? Lees dan meer over de e-bikes van Freebike.

Freebike accu's voor elektrische fietsen

Wanneer je een fiets van Freebike samenstelt met de Freebike configurator kies je voor een e-bike met krachtige en betrouwbare accu. Freebike rust zijn fietsen uit met Samsung accu’s welke door onder andere hun hoge kwaliteit cellen kwalitatief zeer goed zijn. Ook staan deze accu’s erom bekend een lange levensduur te hebben zodat je lang geniet van de kracht van de accu.De capaciteit van de accus van elektrische fietsen wordt aangegeven in Ah (Ampère-uur) en Wh (Watt-uur). In onze configurator kun je kiezen tussen accu's met de volgende capaciteit:

  • 374 Wh (10,4 Ah)
  • 468 Wh (13,0 Ah)
  • 562 Wh (15,6 Ah)
  • 680 Wh (18,9 Ah)

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Onderhoud de accu van je elektrische fiets

Een veelvoorkomende vraag over accu’s van elektrische fietsen gaat over de levensduur van een accu. Echter, wist je dat de levensduur van een accu voor het overgrote deel in de handen ligt van de eigenaar? Het onderhouden van een accu is bepalend voor de conditie van de accu, en net als bij mensen houd je deze op peil door de accu te laten werken. Het ontladen en weer opladen van een accu houdt deze dus al gezond! Naast het gewoon gebruiken van een accu zijn er meerdere manieren om de levensduur van een accu zo hoog mogelijk te houden. Bekijk hiervoor de tips op onze onderhoudspagina.

Actieradius van de Freebike accu

Met onze accu’s geniet je onbezorgd van urenlange fietstochten zonder onderweg laadmomenten in te lassen. Benieuwd naar hoe je de actieradius van je Freebike kunt verhogen? Bekijk de factoren die van invloed zijn op onze technologie-pagina. Kies de accu die bij je past en stel je fiets samen in onze configurator.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!