• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike met middenmotor van Freebike

Binnen 5 werkdagen je E-bike met middenmotor in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

Een e-bike met middenmotor

Ben jij op zoek naar een e-bike die is voorzien van een middenmotor? Dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk terecht voor een grote variatie van verschillende e-bikes. Dit komt doordat je bij ons jouw eigen elektrische fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Het maakt dus niet uit naar wat voor e-bike je op zoek bent, bij ons slaag je altijd.

Waarom een e-bike met middenmotor

Bij een e-bike met middenmotor zit de motor bij de trapas. Voor de gewichtsverdeling is dat de beste plek. De E-bike is daardoor wat gemakkelijker te hanteren. Bij Freebike, maken we gebruik van de beste en meest innovatieve technieken voor de middenmotor. De juiste balans tussen vermogen en batterijduur is gemaakt. Daar kun je van op aan. Met de techniek zit het helemaal goed en je geeft aan jouw elektrische fiets een uniek tintje.

Gepersonaliseerde e-bike met middenmotor

Behalve dat je bij Freebike terecht kunt voor een e-bike met een middenmotor, bepaal jij dus ook helemaal zelf hoe dat jouw elektrische fiets eruit komt te zien. Zo kun je de kleur van het fietsframe kiezen en kun je natuurlijk de maat voor de fiets bepalen. Maar daarnaast kun je bijvoorbeeld ook selecteren welke handvatten, banden en snelbinders je op jouw fiets wilt laten monteren.

Naast het uiterlijk van jouw fiets, heb je ook keuze in de functionaliteit. Zo bepaal je ook zelf welke Samsung accu jij in jouw e-bike met middenmotor wilt laten monteren. Zo kun je jouw fiets dus ook technisch gezien volledig afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.

E-bikes van hoge kwaliteit

Bij Freebike kun je niet alleen de e-bike kopen die volledig voldoet aan jouw wensen, maar kun je ook rekenen op een zeer hoge kwaliteit. Freebike is namelijk een A-merk aanbieder van elektrische fietsen. Wij maken dan ook alleen gebruik van fietsframes die hun kwaliteit in de loop der jaren al bewezen hebben en we monteren alleen duurzame onderdelen. Daarnaast ondergaan alle e-bikes die je in onze online shop kunt kopen een grondige kwaliteitstest. Pas wanneer een elektrische fiets aan al onze vereisten voldoet, gaan wij over tot verzending. Hierdoor ben je bij Freebike altijd gegarandeerd van een kwaliteitsfiets.

Optioneel 4 jaar garantie op jouw e-bike!

Behalve dat je jouw e-bike met middenmotor volledig kunt personaliseren en zeker bent van een elektrische fiets die van zeer hoge kwaliteit is, bieden wij jou ook nog eens een ruime garantie. Zo krijg je bij ons maar liefst 5 jaar garantie op het fietsframe en geven we 2 jaar garantie op de accu, motor en alle bewegende onderdelen met de mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Wij zijn daarmee de e-bike winkel waar je een elektrische fiets koopt waarop je jarenlang kunt rekenen.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Jouw e-bike goed onderhouden

Goed onderhoud van jouw elektrische fiets, zorgt natuurlijk voor een extra lange levensduur. Dus wanneer je jouw e-bike op komt halen bij de Freebike dealer van jouw keuze, zal de dealer je graag voorzien van enkele tips met betrekking tot het onderhoud. Naast dat je zelf goed voor je fiets kunt zorgen, is het ook belangrijk om je e-bike jaarlijks van een servicebeurt te laten voorzien. Hiervoor kun je overigens gewoon terecht bij jouw lokale Freebike winkel. Hier weten ze exact wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat jouw gepersonaliseerde elektrische fiets als een zonnetje blijft rijden.

Een proefrit maken met een e-bike met middenmotor

Wil je graag eerst een e-bike van Freebike testen, voordat je overgaat tot de aanschaf. Zoek dan op onze website eenvoudig naar de Freebike dealer bij jou in de buurt en ga hier langs voor het maken van een proefrit. Ervaar hoe prettig een e-bike met middenmotor fietst en overtuig jezelf van de kwaliteit van een echte Freebike.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!