• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Elektrische fiets verzekering van een Freebike

Binnen 5 werkdagen je Freebike in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Wat kost een elektrische fiets?

Wil jij een e-bike kopen, maar eerst antwoord op de vraag: wat kost een elektrische fiets? Dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Wij geven je namelijk een helder inzicht in de prijzen van onze e-bikes. Zo worden de standaardprijzen van alle e-bikes in onze online shop duidelijk weergegeven.

Wat kost een elektrische fiets op maat?

Freebike is de eerste aanbieder in Nederland die het mogelijk maakt om online zelf jouw elektrische fiets samen te stellen aan de hand van jouw persoonlijke behoeften. Veel mensen denken echter dat hierdoor de e-bike kosten omhooggaan. Echter, is het tegendeel waar. De personalisaties die je kunt doen aan onze elektrische fietsen, brengen geen of weinig extra kosten met zich mee. Daarbij kopen wij alle fietsonderdelen slim in, waardoor we onze e-bikes voor betaalbare prijzen kunnen aanbieden. Wanneer je navigeert naar onze online configurator, vind je dan ook ongetwijfeld een e-bike aanbieding die interessant is voor jou.

E-bikes van hoge kwaliteit

Bij Freebike staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend duurzame fietsonderdelen inkopen die hun duurzaamheid in de loop der jaren al bewezen hebben. Voordat we jouw nieuwe e-bike verzenden, onderwerpen we deze aan een uitgebreide e-bike test. Hierbij controleren wij de elektrische fiets aan de hand van onze hoge kwaliteitsnormen en zorgen we ervoor dat we er zeker van zijn dat we jou een e-bike leveren waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Voordelen van een e-bike

Nederland telt duizenden kilometers aan fietspaden die je de ultieme gelegenheid bieden om de prachtige natuur van ons land te verkennen of van het ene mooie plaatsje naar het andere te fietsen. Helaas, zijn sommige fietstochten wel erg lang en uitputtend. Wanneer je kiest voor een fiets met trapondersteuning kun je voortaan weer genieten van lange fietstochten, zonder dat je uitgeteld raakt. Daarbij biedt een elektrische fiets dezelfde voordelen wanneer je vaak door weer en wind fiets. Kortom, een e-bike geeft jou de mogelijkheid om optimaal te genieten van het fietsen.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Meer informatie over onze elektrische fietsen

Wil jij weten wat het kost om een elektrische fiets van Freebike te kopen? Kijk dan verder op onze website. In onze online configurator worden alle prijzen van onze e-bikes duidelijk weergegeven. Ook wanneer je aan de slag gaat met het personaliseren van een specifieke fiets, houdt onze website je op de hoogte van de totaalprijs. Deze prijs is overigens inclusief BTW en verzendkosten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen over onze elektrische fietsen of kun je hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw gepersonaliseerde e-bike? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele medewerkers zijn allen e-bike expert en helpen jou graag verder bij het creƫren van de elektrische fiets die perfect past bij jou. Wanneer je liever een persoonlijk aanspreekpunt hebt, dan kun je ook terecht bij de Freebike dealer bij jou in de buurt. Deze kun je via onze website eenvoudig lokaliseren. Onze dealers voorzien jou met plezier van meer informatie en advies.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!