• Landelijke verkoop- en servicedekking
E-bike experts bij van Freebike

Binnen 5 werkdagen je van een e-bike expert afkomstige fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

E-bike expert

Ben jij op zoek naar een e-bike expert voor de aanschaf van een elektrische fiets? Dan ben je bij Freebike aan het juiste adres. Freebike heeft een geselecteerd dealernetwerk dat bestaat uit gespecialiseerde tweewielerspecialisten. Bij vragen over de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets, het onderhoud van een e-bike of het gebruik van een elektrische fiets ben je bij onze geselecteerde dealers aan het juiste adres.

Freebike biedt de beste elektrische fiets speciaal voor jou

Freebike is het Nederlandse A-merk voor een elektrische fiets. Dit komt doordat onze e-bikes van een zeer hoge kwaliteit zijn, je bij ons de mogelijkheid hebt om je fiets volledig te personaliseren en omdat we een hoogwaardige service bieden. Wanneer je er dus zeker van wilt zijn dat je een elektrische fiets koopt die helemaal bij jou past en waar je jarenlang fietsplezier van zult beleven, koop dan jouw e-bike bij Freebike.

Stel je eigen e-bike samen

Op onze website kun je gemakkelijk naar onze online configurator navigeren. Via dit systeem kun je vervolgens stap voor stap een elektrische fiets creëren die volledig aan jouw wensen voldoet. Zo start je bij het selecteren van het model van de fiets en de uitvoering. Vervolgens kies je de kleur van het frame en de maat. Wanneer je de basiskeuzes hebt gemaakt, is het tijd om jouw fiets te personaliseren. Zo kun je jouw e-bike op technisch vlak optimaliseren door te kiezen wat voor accu en banden je wilt. Daarnaast is het ook mogelijk om de stijl van de fiets aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke stijl. Je kan zo jouw fiets laten voorzien van de handvatten, het zadel en de snelbinders van jouw keuze. Zo creëer je via ons online systeem een fiets die volledig voldoet aan al jouw eisen en wensen. Dat is dan ook de reden dat Freebike expert is in elektrische fietsen

Wat kost een e-bike?

Natuurlijk wil je weten wat jouw Freebike creatie gaat kosten. Daarom worden alle prijzen van onze e-bikes duidelijk in onze online configurator weergegeven. Wanneer je vervolgens een bepaald fietsonderdeel selecteert die duurder is dan de standaard optie, dan wordt dit helder weergegeven in het systeem. Zo heb je bij ons altijd direct inzicht in wat jouw e-bike creatie gaat kosten.

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Snelle levering van jouw e-bike

Je kunt jouw gepersonaliseerde elektrische fiets eenvoudig online bestellen op het moment dat jouw Freebike creatie helemaal klaar is. Vervolgens wordt de e-bike binnen 3-5 werkdagen geleverd bij de Freebike dealer van jouw keuze (mits alle onderdelen op voorraad zijn). Doordat wij een landelijk netwerk hebben van dealers, vind je er ook altijd een bij jou in de buurt. Op het moment dat jouw e-bike voor je klaar staat bij jouw lokale Freebike e-bike winkel, ontvang je hiervan natuurlijk bericht.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de elektrische fietsen van Freebike. Neem dan gerust contact met ons op. Al onze service afdeling medewerkers zijn e-bike expert en helpen jou graag verder. Zo kunnen ze eventuele vragen beantwoorden, maar je ook adviseren wanneer het gaat om het samenstellen van jouw persoonlijke elektrische fiets.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!