• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
E-bike dames sportief van Freebike

Binnen 5 werkdagen je sportieve dames e-bike in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Sportieve elektrische damesfiets

Ben jij op zoek naar een sportieve e-bike voor dames, dan ben je bij Freebike absoluut aan het juiste adres. Bij ons kun jij namelijk een elektrische damesfiets samenstellen, precies zoals jij dat wilt. Dus of je nu een lichtgewicht elektrische fiets of liever een sportieve elektrische damesfiets zoekt, bij ons vind jij de dames e-bike die je zoekt.

Creëer jouw eigen sportieve dames e-bike

Via onze online configurator kun je meteen aan de slag met het creëren van jouw ultieme e-bike. Kies het gewenste frame, bepaal de kleur en selecteer de accessoires en accu. Alle opties die je selecteert, worden direct gevisualiseerd door de configurator. Zo heb je een goed beeld van hoe jouw fiets eruit komt te zien. Daarnaast wordt de prijs altijd duidelijk weergegeven, zodat je direct inzicht hebt in wat jouw sportieve e-bike gaat kosten.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Welke accu past bij jouw elektrische fiets?

Als je een e-bike voor dames in een sportief model wilt samenstellen, dan speelt ook de accu en actieradius van je elektrische fiets een grote rol. Natuurlijk is het bij Freebike mogelijk om ook een accu te kiezen voor jouw e-bike die volledig voldoet aan jouw wensen. We beschikken over een assortiment van Samsung accu’s die bekend staan vanwege hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Het maakt dus niet uit welke Samsung accu jij wilt voor jouw sportieve e-bike, alle accu’s die je bij ons kunt kiezen zijn van topkwaliteit.

De service van Freebike

Bij Freebike vinden wij het van groot belang dat al onze klanten een goede service ontvangen. Deze service begint al vanaf het moment dat jij jouw sportieve e-bike voor dames gaat samenstellen. Mocht je op dit punt namelijk vragen hebben of ons advies kunnen gebruiken, dan helpen we jou graag verder. Maar ook bij de levering van jouw sportieve elektrische fiets kun je service verwachten. Jouw e-bike wordt namelijk geleverd bij een Freebike dealer bij jou in de buurt. Doordat wij een landelijk dealernetwerk hebben, zit er altijd een Freebike verkooppunt bij jou in de buurt. Wanneer jij jouw fiets op komt halen, kun je daarbij ook een goede service van de dealer verwachten. Deze voorziet jou namelijk graag van tips en neemt alle opties van jouw e-bike samen met jou door. Bovendien kun je bij de dealer terecht voor het jaarlijkse onderhoud van jouw elektrische damesfiets. Je kunt er dus van op aan dat je altijd terecht kunt bij zowel Freebike als bij jouw dealer wanneer het gaat om jouw sportieve e-bike.

Ruime garantie op jouw e-bike

Freebike staat voor kwaliteit, daarom geven wij onze klanten maar liefst 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu, motor en bewegende onderdelen met de mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Met een sportieve elektrische fiets van Freebike zul je dus jarenlang fietsplezier hebben.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!