• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
De beste elektrische fiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen de beste elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Beste elektrische fiets

Wanneer je absoluut voor de beste elektrische fiets wilt gaan, ga dan voor een e-bike van Freebike. Wij bieden namelijk uitsluitend elektrische fietsen van een zeer hoge kwaliteit. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van de aanschaf van een e-bike waar je jarenlang fietsplezier van zult hebben. Daarnaast kun je bij ons jouw elektrische fiets volledig naar wens samenstellen, hierdoor koop je bij ons de beste e-bike die perfect bij jou past.

Stel de beste elektrische fiets samen

Freebike is het eerste Nederlandse A-merk dat het mogelijk maakt om zelf jouw elektrische fiets samen te stellen. Bij ons kies je dus niet alleen het model, de uitvoering, de maat en kleur van jouw e-bike, wij gaan verder dan dat. Zo kun je jouw elektrische fiets onder andere laten voorzien van de handvatten, het zadel en de snelbinders van jouw keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om de fiets technisch gezien aan te laten sluiten op jouw voorkeuren. Zo kun je zelf kiezen welke banden er worden gemonteerd op jouw fiets en kun je ook een Samsung accu naar keuze laten installeren. Zo heeft jouw elektrische fiets exact de capaciteit die jij nodig hebt.

Hoge kwaliteit e-bikes

Je kunt bij Freebike niet alleen zelf jouw elektrische fiets samenstellen, bij ons krijg je ook nog eens een e-bike van topkwaliteit. Dat is dan ook de reden dat wij absoluut de beste elektrische fiets bieden. De hoge kwaliteit van onze e-bikes is te danken aan ons zorgvuldige inkoopproces van fietsonderdelen en onze strenge kwaliteitseisen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van materialen die hun duurzaamheid in de loop der jaren bewezen hebben. Hierdoor weten we zeker dat we werken met materialen van goede kwaliteit. Daarnaast ondergaat een e-bike altijd een test voordat wij deze verzenden. Tijdens deze test controleren wij alle belangrijke onderdelen van de elektrische fiets, zodat we er zeker van zijn dat deze in topconditie is.

Goede garantie op jouw e-bike

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij de beste elektrische fiets bij ons koopt, bieden wij een zeer goede garantie op jouw e-bike. Zo ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op het frame van de fiets en nog eens 4 jaar garantie op de accu, motor en de bewegende onderdelen. Met een elektrische fiets van Freebike ben je er dus van verzekerd dat je kunt genieten van jarenlang fietsplezier.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Grote diversiteit aan elektrische fietsen

Doordat je bij Freebike zelf je eigen fiets kunt samenstellen, bieden wij een grote diversiteit aan e-bikes. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor een e-bike met middenmotor, elektrische mamafiets en een urban e-bike. Het maakt werkelijk waar niet uit naar wat voor elektrische fiets je op zoek bent, bij ons slaag je gegarandeerd.

Meer informatie

Wil jij graag meer e-bike info voordat je overgaat tot de creatie van jouw gepersonaliseerde elektrische fiets? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele medewerkers helpen jou graag verder, kunnen eventuele vragen beantwoorden en begeleiden jou wanneer gewenst graag bij het samenstellen van de beste e-bike van Freebike voor jou.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!