• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
E-bike aanbieding van Freebike

Binnen 5 werkdagen je Freebike (eventueel met aanbieding) in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

E-bike aanbieding

Bij Freebike vind je wel een hele bijzondere e-bike aanbieding. Bij ons kun je namelijk een elektrische fiets samenstellen die volledig voldoet aan al jouw eisen en wensen. Hiermee bestel je een e-bike die niet te vergelijken is met andere standaardmodellen die je in de winkel koopt. Wij zijn dan ook de eerste e-bike aanbieder in Nederland waarbij je online jouw elektrische fiets kunt personaliseren. Daarbij leveren wij ook nog eens e-bikes van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Daarmee is Freebike de juiste leverancier voor jouw elektrische fiets.

Scherpe e-bike aanbieding

Op onze website kun je eenvoudig een e-bike creëren die exact is uitgerust zoals jij dat wilt. Je kunt hiermee eindeloos mogelijkheden proberen totdat je de elektrische fiets hebt samengesteld die naadloos op jouw wensen aansluit. In onze online configurator wordt overigens direct jouw e-bike aanbieding weergegeven, zo heb je meteen inzicht in het prijskaartje van specifieke keuzes. Daarnaast vind je op onze website ook vele aanbiedingen, wanneer wij een mogelijkheid zien om een specifiek frame model of onderdeel voordeliger aan te bieden, dan zullen wij dit altijd direct op onze website vermelden. Daarmee zorgen we ervoor dat je een kwalitatieve elektrische fiets voor een zeer scherpe prijs bij ons kunt bestellen.

Hoge kwaliteit e-bikes

Bij Freebike staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend gebruik maken van A-merk onderdelen. De e-bike die je bij ons creëert bestaat daarmee uitsluitend uit materialen die een lange levensduur hebben. Naast dat een elektrische fiets van Freebike is gemaakt van hoogwaardige materialen, worden al onze e-bikes onderworpen aan een uitvoerige kwaliteitstest. Alleen wanneer een elektrische fiets aan al onze hoge standaarden voldoet, zullen wij overgaan tot de verzending. Hierdoor weten wij zeker dat wij onze klanten e-bikes van topkwaliteit bieden die een lange levensduur hebben. Vandaar dat je bij Freebike dan ook een ruime garantie ontvangt op je elektrische fiets die je bij ons in de aanbieding koopt.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Jouw e-bike snel geleverd bij jou in de buurt

Wanneer je bij ons online een e-bike bestelt, dan kun je daarbij direct aangeven bij welke Freebike dealer je de elektrische fiets wilt laten leveren. Omdat wij een groot landelijk netwerk aan dealers hebben, kun je jouw e-bike altijd bij een dealer bij jou in de buurt laten afleveren. Bovendien verzorgen wij ook een zeer snelle levering. Wanneer je bij ons jouw elektrische fiets voor 16:00 uur bestelt, staat deze al binnen 3-5 werkdagen voor je klaar bij de door jou geselecteerde dealer. Zo zorgen wij ervoor dat je wel heel erg snel kunt genieten van jouw Freebike creatie.

Onderhoud jouw e-bike

Wanneer je zo lang mogelijk van je e-bike wilt genieten, dan is onderhoud altijd noodzakelijk. Voordeel van een elektrische fiets van Freebike is daarbij, dat het onderhoud zeer eenvoudig te verrichten is. Je hebt dus weinig werk aan het goed onderhouden van jouw e-bike. Daarbij kun je voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van jouw fiets gewoon terecht bij de Freebike dealer bij jou in de buurt. Zo maken we het wel heel makkelijk om jarenlang zorgeloos rond te rijden op jouw gepersonaliseerde elektische fiets die je in de aanbieding bij ons hebt gekocht.

Kennismaken met het fietsgenot van Freebike? Vraag een gratis proefrit aan!