• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
E-bike online van Freebike

Binnen 5 werkdagen je Online bestelde e-bike in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Bestel jouw e-bike online

Bij Freebike kun je een volledig gepersonaliseerde e-bike online bestellen. Zo kun je door middel van onze online configurator een elektrische fiets samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen. Vanaf het fietsframe tot aan de banden en van het zadel tot aan de snelbinders, je kunt bij ons jouw e-bike precies zo creëren zoals jij dat wilt.

E-bike online samenstellen

Op onze website vind je de unieke online e-bike configurator. Hierin kun je eenvoudig jouw elektrische fiets samenstellen. Zo heb je een keuze uit het model van de e-bike, de kleur van het fietsframe en de maat van de fiets. Daarnaast kun je jouw elektrische fiets helemaal personaliseren door deze bijvoorbeeld te voorzien van unieke handvatten. Zelfs op functioneel niveau kun je keuzes maken. Zo kun je zelf bepalen van welke accu jij jouw e-bike wilt laten voorzien. De online configurator visualiseert alle opties die jij in het systeem aanvinkt, zo heb je direct een goed beeld van hoe jouw fiets eruit zal komen te zien.

Voordelen van een e-bike

Een elektrische fiets biedt vele voordelen. Zo zorgt een fiets met trapondersteuning ervoor dat je langere fietstochten kunt maken, dan op een gewone fiets. Je bent nog steeds aan het fietsen, maar dan met een beetje hulp. Dit zorgt er dus voor dat je nooit meer een lange fietstocht hoeft af te slaan omdat de afstand te lang is.

Jouw e-bike online bestellen

Wanneer je op onze website de e-bike hebt gecreëerd die volledig voldoet aan jouw wensen, zie je daarbij direct een overzicht van de e-bike kosten. De prijs is overigens inclusief BTW en verzendkosten, dus je weet zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als je overgaat tot het bestellen van jouw gepersonaliseerde elektrische fiets, kun je daarnaast de Freebike dealer van jouw keuze selecteren waarbij je wilt dat jouw e-bike wordt afgeleverd. Wij beschikken overigens over een landelijk dealernetwerk, waardoor er altijd eentje bij jou in de buurt zit.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Snelle levering van jouw e-bike

Nadat je jouw e-bike online hebt besteld, wordt de fiets binnen 3-5 werkdagen geleverd bij jouw lokale Freebike dealer. Alleen wanneer er bepaalde onderdelen niet op voorraad aanwezig zijn, zal de levertijd langer duren. Als dit het geval is, wordt dit overigens van tevoren op onze website aangegeven. Op het moment dat jouw fiets klaar staat bij de dealer van jouw keuze, ontvang je van ons uiteraard bericht. Zo kun je jouw gepersonaliseerde e-bike meteen op komen halen en snel genieten van veel fietsplezier.

Hoogstaande service

Naast dat je bij ons online een snelle elektrische fiets kunt kopen die volledig voldoet aan jouw wensen, kun je van ons online en net zo goed offline een goede service verwachten. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, dat doen we door kwalitatieve e-bikes te leveren en door een goede klantenservice te bieden. Dit betekent dat ons team graag voor jou klaarstaat wanneer je meer informatie wilt of eventuele vragen hebt. Daarnaast kun je dezelfde goede service verwachten van jouw Freebike dealer. Zo heb je twee aanspreekpunten die je snel verder helpen wanneer het gaat om jouw e-bike.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!