Fietsverzekering van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets in huis?

Stel je eigen Freebike samen

4 jaar garantie op accu en motor

Nederlands fabricaat

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Freebike fietsverzekering

Freebike wil haar klanten graag laten fietsen wat er ook gebeurt. Voor al haar elektrische fietsen biedt Freebike de mogelijkheid om tegen een bijzonder gereduceerd tarief een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van ENRA af te sluiten. Uw dealer dient daartoe geautoriseerd te zijn.

Hiermee ben je het eerste jaar gedekt voor onverwachte kosten als gevolg van schade of diefstal. Op deze manier kun je blijven fietsen op je eigen Freebike. Onze fietsverzekering dekt de kosten van: diefstal, schade en pechhulp onderweg. 

U heeft als Freebike rijder de mogelijkheid om na het eerste jaar, de diefstal, schade en pechhulp zijnde volledige cascodekking, nog 4 jaar bij te kopen. Uw verzekeraar biedt daartoe een verlenging aan.

Diefstal

Op het moment dat je e-bike gestolen wordt wil je niet de kosten dragen voor een nieuwe e-bike. Wat je wilt is zo snel mogelijk weer op weg zijn met een nieuwe Freebike. Indien uw Freebike wordt gestolen of u heeft totaalschade dan wordt exact dezelfde e-bike door Freebike aan u geleverd.

Schade

In geval van schade als gevolg van een aanrijding of ander voorval, wil je dit snel vakkundig gerepareerd hebben. Ook hier biedt de fietsverzekering van Freebike volledige dekking.

Pechhulp

Waneer je stil komt te staan onderweg door bijvoorbeeld een defect aan je e-bike, dan kun je gebruik maken van de ENRA pech onderweg service.

Zelf een van onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!