• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Elektrische mamafiets van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische mamafiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Elektrische mamafiets

Stel bij Freebike een gepersonaliseerde elektrische mamafiets samen die volledig aansluit op jouw stijl. In onze online configurator bieden wij jou namelijk de mogelijkheid om jouw e-bike vanaf de basis zelf samen te stellen. Hierdoor kun je er niet alleen voor zorgen dat jouw elektrische fiets over de technische voordelen beschikt die jij graag wilt hebben, maar kun je ook het uiterlijk van jouw e-bike mamafiets volledig afstemmen op jouw persoonlijke wensen.

Creëer jouw elektrische mamafiets

Op onze website kun je eenvoudig de e-bike mamafiets samenstellen van jouw keuze. Onze online configurator werkt zeer gebruiksvriendelijk en is overzichtelijk. Zo kun je eenvoudig door alle opties voor het ontwikkelen van jouw mamafiets heen navigeren en selecteer je welke onderdelen jij wilt toevoegen aan jouw elektrische mamafiets. Vanaf het model en de uitvoering van de fiets, tot aan de kleur en de maat. En van de accu van jouw e-bike tot aan de handvatten. Jij creëert jouw mamafiets volledig aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Jouw e-bike mamafiets bestellen

Wanneer jouw Freebike mamafiets creatie helemaal klaar is, geeft onze website je direct inzicht in wat de e-bike gaat kosten. De prijs is volledig inclusief BTW en verzendkosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vervolgens kun je een betaalwijze selecteren. Het is hierbij mogelijk om de elektrische fiets online te betalen door middel van iDEAL, creditcard of PayPal. Maar het is ook mogelijk om jouw e-bike mamafiets in de winkel af te rekenen per pin wanneer je deze komt ophalen.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Levering van jouw e-bike mamafiets

Jouw gepersonaliseerde elektrische fiets wordt geleverd bij de door jou geselecteerde Freebike dealer. Onze dealers bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd eentje bij jou in de buurt zit. Nadat jij jouw online bestelling definitief hebt gemaakt, staat jouw gepersonaliseerde elektrische fiets in de regel al binnen 3-5 werkdagen klaar bij de Freebike dealer van jouw keuze. Natuurlijk ontvang je van ons bericht, wanneer je jouw e-bike mamafiets hierop kunt komen halen.

Bij het ophalen van jouw elektrische fiets, voorziet de Freebike dealer je overigens ook nog van extra service. Zo krijg je tips voor het onderhoud van jouw e-bike mamafiets en zorgt de dealer ervoor dat jij volledig op de hoogte bent van alle functionaliteit van jouw elektrische fiets. Jouw Freebike dealer is daarmee meteen jouw persoonlijke aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw e-bike. Je kunt hier dan ook terecht wanneer het tijd is voor de jaarlijkse servicebeurt van jouw fiets. Al onze Freebike dealers zijn e-bike expert en weten exact hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw elektrische mamafiets als een zonnetje blijft fietsen.

Elektrische mamafiets van hoge kwaliteit

Met een e-bike van Freebike verzeker je jezelf van een elektrische mamafiets van zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat onze fietsen zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast onderwerpen wij jouw e-bike mamafiets aan een test, alvorens wij overgaan tot verzending. Zo weten we zeker dat we jou een fiets leveren waar je jarenlang fietsplezier mee beleeft. Om je hierbij nog eens extra zekerheid te bieden, geven we ook nog eens een jarenlange garantie op het fietsframe, de motor, accu en bewegende onderdelen.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!