• Stel je eigen fiets samen
 • 5 werkdagen levertijd
 • Top onderdelen tegen een scherpe prijs
Vergelijk elektrische fietsen van Freebike

Binnen 5 werkdagen je elektrische fiets in huis!

Stel je eigen Freebike samen
 
 • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
 • Landelijke verkoop- en servicedekking
 • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
 • Tot 5 jaar verlengde garantie
 • Lees meer over ons
 

Vergelijk elektrische fietsen

Vergelijk bij Freebike verschillende elektrische fietsen met elkaar om uiteindelijk de beste keuze te maken in de aanschaf van jouw e-bike. Doordat je bij ons jouw elektrische fiets zelf kunt samenstellen, bieden wij een zeer grote verscheidenheid aan e-bikes. Het maakt daarbij niet uit of je nu op zoek bent naar een elektrische damesfiets of een e-bike voor heren. De prijzen worden steeds helder weergegeven, zodat je een specifieke e-bike goed kunt vergelijken.

Vergelijk een grote diversiteit aan elektrische fietsen

Van een elektrische transportfiets tot aan een e-bike voor dames in een sportief model en van een elektrische mamafiets tot aan een urban e-bike, bij Freebike vind je het allemaal. Daarbij worden op onze website alle mogelijkheden helder weergegeven. Onze online configurator werkt dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo start je hier door het selecteren van een fietsmodel, we bieden hierbij de keuze uit drie modellen. Nadat je een model keuze hebt gemaakt, zie je direct een duidelijk overzicht van de verschillende uitvoeringen die er mogelijk zijn en de prijzen van de e-bikes. Zo vergelijk je eenvoudig verschillende elektrische fietsen met elkaar.

Personaliseer jouw e-bike

Wanneer je in onze online configurator een fiets model en uitvoering van jouw keuze hebt geselecteerd, is het tijd om jouw fiets te personaliseren. Zo kun je onder andere de accu van jouw elektrische fiets selecteren. Hierbij kun je dus zelf bepalen wat voor accu jij het liefste wilt hebben op jouw e-bike. Naast een keuze in het technische aspect van de elektrische fiets, kun je ook het uiterlijk van de fiets fine-tunen. Zo kun je de handvatten, het zadel en de snelbinders in een kleur naar keuze selecteren. Zo stel je bij Freebike een fiets samen die helemaal bij jou past.

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Behalve dat je bij Freebike jouw fiets volledig kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, zijn onze e-bikes ook nog eens van een zeer hoge kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. Dit kunnen wij realiseren door al onze fietsonderdelen slim in te kopen. Zo kijken wij tijdens het inkoopproces allereerst naar de duurzaamheid van een onderdeel, vervolgens proberen we voordeel te behalen door groot in te kopen. Deze werkwijze merk jij terug in jouw portemonnee. Daarom ga je voor een goede e-bike aanbieding naar Freebike.

De waardering voor Freebike

 • o
 • o
 • o
 • o
 • o
5/5 7 reviews

Goede service

Bij Freebike zijn wij onze klanten graag optimaal tot dienst. Dit betekent dat wij ook een hoogwaardige service verlenen. Deze service start voor ons al op onze website. Onze website is helder en gebruiksvriendelijk, zodat je jezelf zo goed mogelijk kunt informeren over onze elektrische

fietsen en dat je met gemak jouw gepersonaliseerde e-bike kunt samenstellen. Daarnaast bieden wij ook een goede service wanneer je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het creƫren van de perfecte fiets voor jou. Neem dan ook gerust contact met ons op, onze professionele medewerkers helpen je graag verder. Mocht je liever een persoonlijk aanspreekpunt hebben. Zoek dan via onze website een Freebike dealer bij jou in de buurt. Zij kunnen je niet alleen voorzien van informatie en al jouw vragen beantwoorden, het is ook mogelijk kom hier een proefrit te maken. Zo kun je al onze e-bikes goed vergelijken.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!