• Landelijke verkoop- en servicedekking
Nederlandse E-bike van Freebike

Binnen 5 werkdagen je Nederlandse E-bike in huis!

Stel je eigen Freebike samen

 

  • Eerste aanbieder van zelf samen te stellen e-bikes
  • Landelijke verkoop- en servicedekking
  • 3-5 werkdagen levering bij de erkende Freebike dealer
  • Tot 5 jaar verlengde garantie
  • Lees meer over ons
 

E-bike kopen in Nederland

Freebike is de eerste e-bike aanbieder van Nederland waarbij je een A-merk e-bike kunt kopen die je volledig kan personaliseren en welke binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd wordt bij de door jou gekozen Freebike dealer. Doordat je bij ons een elektrische fiets naar keuze kunt samenstellen, vind je bij ons een zeer grote variëteit aan fietsen. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets, een urban e-bike of een elektrische mamafiets, bij ons stel je jouw fiets zo samen zodat deze volledig voldoet aan al jouw eisen en wensen.

E-bike kopen bij Freebike Nederland

Wanneer je een e-bike wilt kopen van Freebike, kun je deze eenvoudig samenstellen en bestellen via onze website. In onze online configurator kun je de elektrische fiets creëren die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen welke accu jij wilt hebben op jouw e-bike. In ons assortiment vind je voornamelijk Samsung accu’s die allen weer hun eigen voordelen bieden. Deze accu’s staan bekend om de hoge kwaliteit van de accucellen. Hierdoor heeft deze accu een extra lange levensduur en is het dus een ware toevoeging aan jouw elektrische fiets.

Nederlandse fietsen, unieke modellen

Het is algemeen bekend dat fietsen van Nederlandse bodem erg populair zijn en zorgen voor optimaal fietsgenot. Wist je dat de houding, waarbij je vrij rechtop op je fiets zit, internationaal verwondering op roept. Zo zitten fietsers in Nederland vrij rechtop terwijl je hier in Nederland toch vaak genoeg tegenwind hebt. We staan erom bekend. Wind of geen wind, de zit is erg comfortabel. Met weinig druk op de ellenbogen en een rechte rug, is met name de Omafiets zo’n typische Nederlandse fiets. Uiteraard levert Freebike deze modellen. Oer-Hollandse kwaliteit in prachtig Dutch Design. Ook iets voor jou?

De waardering voor Freebike

  • o
  • o
  • o
  • o
  • o
5/5 7 reviews

Jouw Freebike dealer

Op onze website kun je eenvoudig een Freebike dealer bij jou in de buurt vinden. Doordat wij een landelijk dealernetwerk hebben, zijn er werkelijk waar door heel Nederland Freebike verkooppunten te vinden. Daarnaast hebben wij ook dealers in België, Duitsland en Frankrijk zitten. Wanneer je e-bikes koopt in onze online shop,kun je dan ook eenvoudig jouw lokale Freebike dealer selecteren waarbij jij wilt dat wij jouw gepersonaliseerde elektrische fiets leveren. Naast het leverpunt voor jouw e-bike, biedt jouw Freebike dealer meer. Wanneer je jouw elektrische fiets namelijk op komt halen, zal de dealer je daarbij altijd voorzien van tips voor het onderhoud, zodat jij jouw e-bike in topconditie kunt houden. Daarbij zorgen ze er hier ook voor dat jij op de hoogte bent van alle ins en outs van jouw elektrische fiets. Maar dat is nog niet alles. Jouw Freebike dealer is namelijk ook jouw persoonlijke aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw e-bike. Zo kun je hier terecht wanneer je vragen hebt over je fiets, maar ook wanneer het tijd is voor de jaarlijkse servicebeurt.

Garantie op jouw e-bike

Wanneer je een e-bike koopt bij Freebike Nederland, ben je verzekerd van veel fietsplezier. Behalve dat al onze Nederlandse elektrische fietsenzijn voorzien van veel gebruiksgemak en dat deze onderhoudsvriendelijk zijn, geven wij ook nog eens een goede garantie op onze fietsen. Zo ontvang je maar liefst 5 jaar garantie op het fietsframe en geven wij 2 jaar garantie op de accu, motor en alle bewegende onderdelen, met de mogelijkheid dit te verlengen naar 4 jaar tegen een gereduceerd tarief. Zo weet je bij een Freebike fiets dus zeker dat je jarenlang fietsplezier zult beleven.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over e-bikes, voordat je overgaat tot de aankoop van een elektrische fiets van Freebike? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie en kunnen eventuele vragen helder beantwoorden. Mocht je liever een persoonlijk aanspreekpunt hebben, dan kun je ook altijd terecht bij de Freebike dealer bij jou in de buurt.

Zelf onze modellen eens uitproberen? Vraag een proefrit aan!